arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

BLOX EATS ligger i BLOX - Danmarks nye hus for design, arkitektur og byudvikling i et møde mellem det folkelige og professionelle. BLOX EATS er både offentlig café og restaurant samt kantine for husets ansatte, brugere og beboere. Maden er baseret på stor smag og gastronomiske traditioner fra hele verden tilberedt af lokale og regionale råvarer.

FOOD HALL & CAFEATERY
I stueetagen ligger vores cafeatery, der serverer autentisk og inspirerende mad hele dagen. Det er en indbydende café i spektakulære omgivelser. Brød og bagværk er tilberedt med økologisk nordisk mel og baseret på vores Meyerske surdejstraditioner. For dem, der har brug for en let bid mad, byder vi på et indbydende udvalg lige til at nyde i cafeen, på bryghuspladsen med udsigt op gennem Frederiksholms Kanal, eller på farten.

På 1. sal ligger vores food hall, hvor vi serverer et bredt udvalg af lækre frokostanretninger. Det er mad, der smager af hele verden - tilberedt med de skønneste lokale råvarer. Al mad er baseret på vores store forkærlighed til den gode og ærlige smag, og består af mindst 30% økologiske råvarer med stor hensyntagen til dyrevelfærd og bæredygtighed.

BLOX EATS er åben for alle; professionelle, der arbejder i huset, foodies, familier, turister, københavnere og meget, meget mere.

 

Kontakt

BLOX EATS
BLOX
Bryghuspladsen 14
1473 Copenhagen K

Telefon
(+45) 28 93 65 55

Kundeservice: 39 18 69 99
Hverdage mellem kl. 9-17

Website
E-mail

Facebook
Instagram

BLOX EATS drives af Meyers Kantiner– læs mere her