arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Fra forårets første varme dage er pladsen foran Den Sorte Diamant fyldt med liggestole og tæpper, og det er et pragtfuldt sted at mødes til en fyraftensøl, et glas vin eller en af caféens mange lækre kaffevarianter.

Hos café øieblikket er det sorte guld i højsædet. Kaffen er brygget på en særlig blanding af espressobønner, vi har skabt i samarbejde med Estate Coffee. Vores varme chokolade er lavet på egen hjemmelavet ganache, og vi kan desuden byde på et stort udvalg af lækker og velsmagende kvalitetste samt friskpresset juice.

Af salt kan vi byde på en variation af lækre frisksmurte sandwiches, sprøde salater og suppe. Og så må vi endelig ikke glemme det søde. Hos cafe øieblikket har vi vores egen konditor, der sørger for, at der altid er en grund til at spise kage.

Kontakt

Øieblikket
Det Kongelige Bibliotek
Den Sorte Diamant
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K

Telefon
(+45) 33 47 41 06 

Website
E-mail

Bordreservation er ikke muligt

Facebook
Instagram

Øieblikket drives af Meyers Venues – læs mere her