arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Da Lene og Sven Grønlykke overtog Falsled Kro i 1969, skiltede de lidt provokerende med, at den var en omvej værd. Dels en hentydning til Michelinguidens definition på to stjerner, dels et vink med en vognstang om, at denne landevejskro ikke længere blot var et stop på vejen. Falsled Kro blev da også snart kendt for sit gastronomiske niveau og sin særlige ånd, skabt på en bund af fynske råvarer, fransk kogekunst, stædighed og passion.

Kroens liv startede dog, længe før Lene og Sven kom til. Helt tilbage i 1744 fik den lokale grev Reventlow kongelig tilladelse til at drive værtshus og brygge brændevin. Mod årligt at lægge fire rigsdaler i kongens kasse. Greven havde aflæst markedets behov og kunne se et potentiale i antallet af rejsende købmænd, der havde brug for kost og logi. De lokale var dog ikke velkomne på kroen. De kongeligt privilegerede kroer var helt frem til 1912 forbeholdt de vejfarende.

Kontakt

Falsled Kro
Assensvej 513
5642 Millinge
Denmark

Telefon
(+45) 62 68 11 11

Website
E-mail