arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Hotel Saxkjøbing

Idyllisk placeret på Torvet midt i den gamle handelsby ligger Hotel Saxkjøbing. Hotellet har igennem mere end 200 år som Kongelig Privilegeret Kro været samlingspunkt for indbyggerne i den lille købsstad. Fra køkkenet serveres retter, der er skabt af de lokale råvarer, og menukortet er altid fuld af delikatesser fra Sydhavsøernes spisekammer.

Hotellet har slået rødder i lokalområdet, og restaurantens fokus ligger derfor på råvarer fra stolte Lollandske producenter. Målet er at fungere som gastronomisk udstillingsvindue for Lolland-Falster, som i sandhed er en af de frodigste og mest mangfoldige råvareleverandører i Danmark.

Hvad sker der på hotellet?

 

Se eventkalenderen fra Hotel Saxkjøbing, der præsenterer aktuelle events inden for mad, kunst, kultur, musik og festivaler.

 

Se eventkalenderen

Året igennem er der løbende spændende arrangementer på hotellet og i restauranten. Nogle gange er det maden der er i centrum, andre gange er det musik, foredrag eller noget helt andet. Hotel Saxkjøbing har en bred vifte af events og kobler sig gerne på spændende events i lokalområdet. Desuden sætter Hotel Saxkjøbing gerne rammerne for gæsternes egne events, om det så er bryllup, konferencer eller anden sammenkomst.

I 2014 blev projektet om at gøre Sakskøbing til en af Danmarks skønneste provinsbyer søsat med gastronomi og lokale råvarer som løftestangen. Projektet rummer indtil videre foreningen ‘The Little Apple’ med over 400 medlemmer, en gårdbutik, som ligger dør om dør med hotellet, og en madskole, som ligger lige på den modsatte side at torvet. Det hele er samlet i regi af Sakskøbing Madhus. Hotellet samarbejder tæt med både gårdbutik og madskole, f.eks leverer hotellets køkken friskbagt brød til gårdbutikken hver dag, og nogle af hotellets kokke underviser på madkurser i madskolen.

I foråret 2017 gennemgik Hotel Saxkjøbing en større ombygning fra kælder til kvist, så det i dag fremstår smukkere end nogensinde, men stadigvæk med knirkende gulve og den nostalgiske charme, som altid har huseret i de gamle værelser.

Kontakt

Hotel Saxkjøbing
Torvet 9
4990 Sakskøbing
Danmark

Telefon
(+45) 54 70 40 39

Website
E-mail