arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Ofelia

Restauranten er opkaldt efter Hamlets udkårne i Shakespeares skuespil, og her kan du opleve regionens delikate råvarer og sæsonernes skiften i en menu, der forener velsmag, sundhed, bæredygtighed og økologisk bevidsthed.

Køkkenet er drevet af Meyers med køkkenchef Mads Korsgaard i spidsen og bygger på glæden ved de råvarer, som regionens have, skove og marker bugner af, og menuen hylder mangfoldigheden i sæsonens smagsoplevelser. Råvarerne er produceret bæredygtigt og med hensyntagen til dyrevelfærd og køkkenet har en økologiprofil på mindst 30 %.

Frokostkortet byder på en nyfortolkning af det danske smørrebrød, hvor pålægget serveres smukt anrettet i glas. Det friskbagte økologiske rugbrød kommer i en kurv ved siden af, og du samler selv dit smørrebrød – lige som du kan lide det. Både smagen og udseendet er moderne – men med glæden over de klassiske frokostsmage i behold.

Med eller uden teaterbillet i hånden kan du om aftenen nyde en middag på Ofelia. Menuen byder både på en teatermenu, hvor du kan vælge mellem 2, 3 eller 4 retter og en a la carte-menu: Enkle retter, som lokker al velsmagen ud af hver enkelt råvare, og får dem til at spille sammen i en lille symfoni for både smagsløg og øje.

Hvis du kommer forbi om dagen kan du nyde udsigten inde fra den smukke højloftede foyer til havneindløbet, hvor de blå havnerundfartsbåde bruser frem og tilbage, og lige overfor ligger Operaen, Holmens gamle mastekran og kongeskibet. Hvis vejret tillader, kan du også tage en pause i solen på den store træterrasse og fornøje ganen med fairtraide kaffe, økologisk te, et glas iskoldt æble/havtornsaft eller en kanelsnurre.

Om sommeren kan du nyde solnedgangen med gode venner i cocktailbaren på terrassen, der i sommerperioden serverer hjemmekomponerede cocktails, kolde fadøl, iskaffe og smoothies. Fra 1. juni til og med august er der åbent hver dag, når vejret tillader – og Ofelia lukker først kl. 00.00.

Kontakt

Ofelia
Skuespilhuset
Sankt Annæ Plads 36
1252 København K

Telefon
+45 2677 2932 - hverdage kl. 10-12

Kundeservice: + 45 3918 6900 - hverdage kl. 9-17.

Website

E-mail - ved bordreservation
Besvares inden for 24 timer

E-mail - større arrangementer

Facebook
Instagram

Ofelia drives af Meyers Venues – læs mere her