arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Radio

Radio er et uhøjtideligt spisested, 100 meter fra Forum i København, tæt på Søerne og med det smukke gamle radiohus som genbo. Restauranten er imødekommende, moderne og urban, men alligevel stærkt knyttet til de landskaber og mennesker, der betyder noget.

Året inden Radios åbning blev der ansat to gartnere og anlagd to hektar med grøntsager i jord, der gennem tyve år har været dyrket økologisk udenfor København. De mere end 80 forskellige afgrøder, der dyrkes på disse marker, udgør rygraden i den grøntsagsbaserede del af Radios køkken.

Radio arbejder med unikke gamle kornsorter og bælgfrugter fra Per Grupes marker og med frugt, der leveres frisk fra Lilleø flere gange om ugen. Herudover har Radio kontakt til en række lokale fiskere og producenter af kød og fjerkræ - med håb om, at det kan smages

For Radio er det essientielt at skabe måltider, der ikke er blevet set før, og som gæsternes vil længes efter at deltage i og smage på.

Kontakt

Radio
Julius Thomsens Gade 12
1632 København V.
Danmark

Telefon
(+45) 25 10 27 33

Website
E-mail