arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Spisestedet ØST

Spisestedet ØST er beliggende i Den Blå Planet, og med den unikke udsigt til Øresund er ØST et udflugtsmål i sig selv. Spisende gæster kan nyde den smukkeste havudsigt og frit udsyn til søløvebassinet, og på lune forårsdage og om sommeren kan duften af hav og udsigten nydes sammen med maden på terrassen.

Menukortet er for alle aldre med moderne fortolkninger af årstidens friske råvarer og med fisk og skaldyr fra havene omkring os. Vi byder på retter som vores koldrøgede laks, fiskefrikadeller med hjemmerørt remo, sandwich med kold- og varmrøget laks og sæsonens salat med masser af grønt. Du kan også nyde vores version af fish'n'chips og naturligvis også vores ret legendariske flæskestegssandwich.

Kontakt

Spisestedet ØST
Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup

Telefon
(+45) 44 22 22 44

Website