arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Studio

Det er her Torsten som køkkenchef udlever sin drøm om at forene sanselig kogekunst og ekstraordinær gæstfrihed.

Studio åbnede i oktober 2013 og fik allerede efter blot fire måneder sin første Michelin-stjerne. I oktober 2014 blev Studio kåret som den tredjebedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i Norden af White Guide Nordic. Derudover blev Torsten Vildgaard kåret som Årets Kokkeprofil i Danmark af Den Danske Spiseguide.

Studio's køkken er veloplagt, nysgerrigt og legende. Et sprudlende værksted, der udfordrer det nye nordiske køkkens dogmer som Torsten i høj grad selv var med til at definere som køkkenchef og kreativ drivkraft i Nomas testkøkken fra 2005-2012. Filosofien bag Studio er dog mere inviterende og udadvendt, og selv om DNA'et stadig er nordisk, fornægter Torstens forkærlighed for især det franske og japanske køkken sig ikke. Og det kan både ses og smages.

Gæsterne inviteres ind i hjertet af Studio i det åbne køkken, hvor de oplever kokkene i aktion og ser deres tilfredse smil, når de rammer lige præcis det udtryk og den smag, de går efter. Og herefter serverer maden med tydelig stolthed.

Kokkene nyder at udfordre dét, gæsterne forventer de skal smage og vende det hele på hovedet, så alle går herfra med en overraskende, varm og personlig oplevelse.

KEEP TESTING!

Kontakt

Studio
The Standard

Havnegade 44
1058 København K
Danmark

Telefon
(+45) 72 14 88 08

Website
E-mail