arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Kom i brødhimlen med kollegerne

Sving forbi jeres lokale bageri og vælg fra brødhylden eller få en fast fredags-aftale, så vi har alle jeres favoritter klar, når I kommer. 

Vi sørger for det lune bagværk til virksomheder og kontorer i hele København og tilbyder en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt.
Er I meget brødsultne og køber for over DKK 25.000 pr. måned, giver vi 15% rabat.

Kagen til den store dag

Vores konditori kan også hjælpe med kagen til jeres næste jubilæum, fødselsdag eller store fejring.

Ingen kage er for stor og ingen fløde-drøm er for lille, når vores dygtige konditorer kaster sig over de bedste råvarer fra det søde køkken.

Opret jer som kunde ved at kontakte os på kontakt-bageri@meyers.dk eller ring på 39 18 69 00. Alt vi behøver er navn, adresse, CVR-nummer og mailadresse, og så er I igang.

Få fordelene

Som kontokunde i Meyers Bageri og Meyers Deli vil du opnå flere fordele: Kredit, månedlig fakturering og rabat på vores brød og kager.

  • Altid 10 % på jeres køb - uden minimumsgrænse
  • Ved køb for over DKK 25.000 pr. måned opnår du en rabat på 15 %

Vi står gerne for leveringen til en god pris.

 

Meyers Bageri

Det første Meyers Bageri åbnede i Jægersborggade på Nørrebro i slutningen af 2010 og siden er der kommet flere til, så vi nu har bagerier over hele København; Nørrebro, Østerbro, Indre By og Amager.

I vores bagerier finder du en flok dedikerede bagere, der med kærlighed til faget og omsorg for brødet sætter en stor ære i hver dag at bage brødet lige der, hvor du henter det.

Vi kan hver dag friste med friskbagte rugbrød, ølandshvedebrød, tebirkes, vores legendariske kanelsnurrer, smørbagte croissanter, lækkerier med chokolade og meget andet.

Du kan hente dit daglige brød hver morgen fra kl. 7.

Meyers Deli

I Meyers Deli laver vi enkle, velsmagende måltider til hele dagen, som kan spises hos os eller tages med på farten. 

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches, vegetariske retter og klassiske familielivretter.

Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.