arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Gastronomisk teambuilding

Ønsker I at styrke de kollegiale relationer, at give jeres medarbejdere en hyggelig fællesoplevelse eller at komme tættere på jeres kunder?

Med Gastronomisk Teambuilding fører vi jer ind i vores univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk. I køkkenet arbejder I side om side med nogle af landets bedste kokke om at tilberede et vidunderligt måltid mad, som I til sidst nyder i fællesskab med god vin i glasset.

Kontakt Meyers Madhus på e-mail eller ring på tlf. 35 36 38 37 for bestilling eller mere information om vores mødelokale. Vi kan også kontaktes gennem formularen nederst på siden.

Hvis I vil skrue op for de fælles udfordringer, kan vi sætte jeres kulinariske formåen på prøve i køkkendyster på velsmag, vin-, kaffe- og ølsmagninger, og vi kan sætte fokus på specifikke udviklings- og samarbejdspunkter sammen med jer. mm. Fælles for alle vores teambuilding-formater er en madlavningsoplevelse, der styrker indlevelse og samspillet – også på den lange bane.

Se alle vores teambuilding-formater her.