arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Gastronomisk teambuilding

Kontakt Meyers Madhus på mail eller ring 35 36 38 37 for bestilling eller mere information om vores mødelokale. Vi kan også kontaktes gennem formularen nederstpå siden.

Ønsker I at styrke de kollegiale relationer, at give jeres medarbejdere en hyggelig fællesoplevelse eller at komme tættere på jeres kunder?

Med Gastronomisk Teambuilding fører vi jer ind i vores univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk. I køkkenet arbejder I side om side med nogle af landets bedste kokke om at tilberede et vidunderligt måltid mad, som I til sidst nyder i fællesskab med god vin i glasset.

Hvis I vil skrue op for de fælles udfordringer, kan vi sætte jeres kulinariske formåen på prøve i køkkendyster på velsmag, vin-, kaffe- og ølsmagninger, og vi kan sætte fokus på specifikke udviklings- og samarbejdspunkter sammen med jer. mm. Fælles for alle vores teambuilding-formater er en madlavningsoplevelse, der styrker indlevelse og samspillet – også på den lange bane.

Se alle vores teambuilding-formater her.