arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Gå på opdagelse i vores attraktive lokaler og locations

Skal du bruge et lokale til dit næste arrangement? Meyers har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores mange samarbejdspartnere. Vi har mange flere lokaler end dem du finder her, så kontakt os endelig, hvis du mangler noget andet til dit arrangement, end du ser her.


Skuespilhuset (København K)

Skuespilhuset summer af liv fra tidlig morgen til sen aften. Den smukke bygning med den højloftede foyer ligger med en uforstyrret udsigt over Københavns Havn. Skuespilhuset har plads til selskaber fra 10-1.100 gæster og er særligt velegnet til bl.a. stående receptioner, dagsmøder, en privat middag før en forestilling eller en eksklusiv pauseservering.

Kontakt Meyers Venues på tlf. 3918 6900 eller venues@meyers.dkfor mere information.


Gamle Scene (København K)

Gamle Scenes barokke arkitektur med guldengle, smukke loftsmalerier og overdådige prismelysekroner skaber en historisk ramme om forskelligartede arrangementer. På Gamle Scene kan vi lave arrangementer der både passer til små selskaber á 10 personer til større generalforsamlinger, konference eller firmaarrangementer på op til 1.300 gæster.

Kontakt Meyers Venues på tlf. 3918 6900 eller venues@meyers.dk for mere information.


Filminstituttet

 

Lej Cinematekets professionelle lokaler og faciliteter til dit næste arrangement.

Cinematekets moderne biografer, Carl med 182 pladser og Bio Asta med 140, er udstyret med den nyeste teknik og er velegnede til afholdelse af konferencer, præsentationer og filmvisninger.

Det er også muligt at benytte vores klassiske mødelokale på 4. sal med flot udsigt over Kgs. Have, der egner sig til møder og mindre workshops. 25-40 gæster.

I Asta Bar kan I holde receptioner, debatarrangementer, bar-events, udstillinger mv.

NB! Meyers overtager forpagtningen i Filminstituttet fra 1. januar 2020

Kontakt Meyers Venues på tlf. 3918 6900 eller venues@meyers.dk for mere information.


 Operaen (København K)

Operaens imponerende arkitektoniske fremtoning danner den perfekte ramme for eksklusive arrangementer. Foyerens transparente og himmelstræbende rum, Olafur Eliassons smukke lysskulpturer og panoramaudsigten over Københavns Havn, er ideel til bl.a. konferencer og større receptioner. I Operaen har I også rig mulighed for at afholde mindre og mere intime arrangementer.

Kontakt Meyers Venues på tlf. 3918 6900 eller venues@meyers.dk for mere information.


Den Sorte Diamant (København K)

Den Sorte Diamant er den moderne tilbygning til Det Kgl. Bibliotek. Lokalerne er udsmykket og opkaldt efter nogle af Danmarks helt store forfattere - og vi bilder os ind, at du kan fornemme fordums storhed, når du holder arrangementer her. I Den Sorte Diamant er der plads til selskaber fra 6-600 gæster.

Kontakt Meyers Venues på tlf. 3918 6900 eller venues@meyers.dkfor mere information.


Frederiks Bastion (Christianshavn)

I samarbejde med foreningen SHARE, har Meyers Køkken eksklusivt mulighed for at tilbyde store og små fester i den gamle Frederiks Bastion. Bastionen er bygget i 1700-tallet som en del af Københavns forsvarsværk og er en fredet og bevaringsværdig bygning. Stedet emmer af atmosfære.

Med sin stramme form, det hvælvede loft, de brede planker og den fremragende akustik er stedet velegnet til stort set hvilken som helst begivenhed. Der er mange muligheder for at skræddersy en fest, reception, konference, bryllup og meget andet til jeres behov på Frederiks Bastion.

 • Op til 90 gæster til middag
 • Op til 149 stående gæster til receptioner
 • Mulighed for ankomst med båd fra Nyhavn
 • Kan kombineres med en rundtur på Christiania

Kontakt Meyers Venues på tlf. 39 18 69 00 eller venues@meyers.dk for mere information.


Meyers Madhus (Nørrebro)

Lokalerne
Meyers Madhus, på Nørrebro, har to smukke lokaler tilknyttet på 1. sal som kan udlejes til arrangementer. Lokalerne har b.la. været benyttet til barnedåb, konfirmationer, konferencer, diverse møder, fødselsdage og lignende.

Lokalerne lejes inklusiv forplejning, mad og drikke.

Great Dane
Lokalet er beliggende på 1. sal. og har beholdt sine originale gulve, fra dengang der var produktion i lokalet. Lokalet egner sig godt til både konferencer, møder og middage. Lokalet er hyggeligt indrettet med fransk altan, kobberlamper og træmøbler.

 • Op til 80 spisende gæster
 • Op til 100 konferencegæster
 • Tilknyttet mødelokale til 12 personer
 • Med mulighed for projektor, flipovers, lyd og tv skærm

Køkken 2
Lyst og åbent rum med fransk altan, hyggeligt indrettet med Arne Jacobsen tapeter og Jo Hammerborg Orient lamper. Sammen med lokalet er også et åbent køkken. 

 • Op til 50 spisende gæster
 • Op til 65 konferencegæster 
 • Med mulighed for projektor, flipovers, lyd og tv skærm

For yderligere info om lokaleleje, forplejning m.m. kontakt Meyers Venues på venues@meyers.dk.

Bygningen er opført i 1876 til Th. Wessel og Vett, som startede Magasin du Nord på Kongens Nytorv. Under navnet Wessel, Vett og Fiala blev der drevet væveri i det store gule hus i 3. baggård. Midterhuset var arbejderboliger og huset ud til gaden fungerede som butik og repræsentation. Den nærmeste nabo er den mosaiske kirkegård. Kirkegården blev opført i 1694, men lukket grundet for lidt plads i 1886.


VEGA (Vesterbro)

VEGA er stedet for unikke og stemningsmættede arrangementer. Huset har en helt speciel sjæl og varme, som skinner igennem, uanset om du er her til koncert, konference, reception eller firmafest.

VEGA har fire sale med forskellige størrelser, finesser og styrker. Det gør huset til et oplagt sted for både større og mindre arrangementer. Salene kan lejes sammen eller hver for sig.

Store VEGA
Store VEGA er en af verdens bedste rytmiske koncertsale. Klassisk design og optimale lys- og lydforhold. De mørke mahognigulve og de smukke palisandertræ-paneler gør Store VEGA til en helt unik og intim ramme for selv de store arrangementer. På hver sin side af Store VEGA ligger de to aflange sidebarer; 1. maj Salen og Karnap Salen, som hører med ved leje af Store VEGA.

 • Middag ved langborde 420 personer
 • Middag ved runde borde 280 personer
 • Stående 1550 personer
 • Konference 800 personer inkl. balkon


Kontakt Meyers Venues på tlf. 39 18 69 00 eller venues@meyers.dk for mere information.

Lille VEGA
Lille VEGA er huset intime scene. Med sin finurlige balkon, de tunge sorte scenetæpper og de smukke træpaneler er salen fyldt med stemning og historier. Den er optimal til mindre arrangementer, foredrag, middage og receptioner og kick-offs. Bag dørene i siden af Lille VEGA, finder du Lyngsie Salen. Den specialdesignede Lysbar i midten og det mørke træ, skaber et rum, der emmer af natteliv og cocktail-stemning.

 • Middag ved langborde 140 personer
 • Middag ved runde borde 100 personer
 • Stående 500 personer
 • Konference 150 personer

LOUNGEN
VEGA Lounge var hjertet i VEGAs tidligere natklub. Loungen har selvfølgelig en lille balkon, som husets andre sale, men den skiller sig alligevel ud. Som den eneste sal i huset er den beklædt med lyse birketræs-paneler.

 • Middag ved langborde 150 personer
 • Middag ved runde borde 130 personer
 • Stående 300 personer
 • Konference 175 personer

IDEAL BAR
Nede på gadeplan ligger Ideal Bar. Baren har store vinduer ud til Enghavevej og blev totalrenoveret i 2013. Den har derfor et mere moderne look, men håndværket er af samme høje kvalitet, og designet har samme fokus på fuktionalitet og æstetik som i resten af huset.

 • Stående 200 personer
 • Konference 30 personer
 • ved små runde borde 24 personer


Kontakt Meyers Venues på tlf. 39 18 69 00 eller venues@meyers.dk for mere information.


Kronborg Slot (Helsingør)

Kronborg har været den historiske scene for voldsomme krige, storslåede banketter, romantik og magtkampe. Kronborg har rammerne til alt fra den helt store gallamiddag til den mindre konference. Det var ikke uden grund, at Shakespeare valgte, at Hamlet skulle foregå på Kronborg: Slottet har nemlig været den historiske scene for voldsomme krige, storslåede banketter, romantik og magtkampe. I dag er Kronborg er på UNESCO's verdensarvsliste.

Lokalerne på Kronborg Slot
Hvad enten I skal afholde den helt store gallamiddag eller en mindre konference, vil Kronborg danne en imponerende ramme om arrangementet. Det skal nævnes, at et er muligt at inddrage resten af slottet og dets omgivelser i jeres arrangement.

Slottet skal forlades ved midnat, og efter mørkets frembrud opstilles en fakkelallé langs voldgraven, så den er oplyst, når jeres gæster forlader slottet. Hvis I ønsker at give jeres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, er det muligt at tilkøbe en kanonsalut affyret fra de gamle kanoner, der tidligere har beskyttet slottet.

Kronborgs mødefaciliteter består af fire sammenhængene lokaler (Axel Gyldenstjernes kammer, Apotheket, Dronnings Vaskerhus og en Lounge). De historiske lokaler er smagfuldt indrettet med danske designmøbler.

Dansesalen

 • Op til 400 spisende gæster
 • Kan kun lejes uden for slottets normale åbningstider
 • Lokalet forefindes på 2. sal, og der er ikke elevator
 • Mulighed for internet, dog ikke trådløst

Frederiks II's vinkælder

 • 140 spisende gæster
 • Lokalet forefindes i kælderen, og der er ikke elevator
 • Mulighed for internet, dog ikke trådløst

Erik af Pommerens kammer

 • Op til 80 spisende gæster
 • Lokalet er i stueetagen, men der kan forekomme høje trin
 • Mulighed for internet, dog ikke trådløst

Apotheket med mere

 • 4 sammenhængende lokaler
 • 3 lokaler med op til 60 konferencegæster
 • 1 lokale med op til 20 konferencegæster
 • Standard AV-udstyr medfølger
 • Lokalerne er i stueetagen (høje trin kan dog forekomme)
 • Wi-Fi i alle fire lokaler


Kontakt Meyers Venues på tlf. 39 18 69 00 eller venues@meyers.dk for mere information.


Thorvaldsens Museum (København K)

Thorvaldsens Museum er en arkitektonisk perle i hjertet af København, der skaber en stemningsfuld atmosfære om jeres arrangement. Thorvaldsens Museum er kendt som en af landets smukkeste bygninger og ikke mindst for Danmarks internationalt bedst kendte kunster, Bertel Thorvaldsen (1770-1844) samt hans skulpturer.

Lokalerne
Thorvaldsens Museums imponerende rum sætter et originalt præg på jeres arrangement, hvad enten der er tale om middagsselskaber eller receptioner. Der er mulighed for at leje museets monumentale forhal. Som en del af besøget på Thorvaldsens Museum, kan der indgå en rundvisning i museets faste samlinger eller i den aktuelle særudstilling.

 • Op til 150 siddende gæster
 • Op til 225 stående gæste
 • Mulighed for rundvisning
 • Tværkorridoren følger gratis med, når forhallen lejes.
 • Mulighed for at inddrage museets gård til velkomstdrink, såfremt vejret tillader dette

Lokalet kan lejes mandag-lørdag i tidsrummet kl. 17-24. Om mandagen kan det desuden lejes i tidsrummet kl. 10-17.

Kontakt Meyers Venues på tlf. 39 18 69 00 eller venues@meyers.dk for mere information.


Kunstforeningen Gl. Strand (København K)

Hold møde eller selskab i Gl. Strand i hjertet af det gamle København. Det er en helt særlig chance for at give dine gæster et kig tilbage i historien i de smukkest tænkelige omgivelser med udsigt til Kanalen, Thorvaldsens Museum, Slotskirken, Christiansborg Ridebane og byens tage og tårne – og på samme tid være omgivet af det allernyeste inden for samtidskunst. Grundet Kunstforeningens centrale placering kunne man f.eks. starte sin fest med en kanalrundfart, hvor det er muligt at gå til lands nær de dejlige kuverter. 

Kunstforeningen Gl. Strand har to lokaler til rådighed. 

Festsalen

 • Op til 80 spisende gæster
 • Musikanlæg
 • Hyggelig og privat gård, der kan benyttes til selskabet
 • Projektor og lærred

Mødelokalet

 • Op til 18 gæster
 • Indrettes løbende af skiftende kunstnere 
 • Projekter og lærred

Kontakt Meyers Venues på tlf. 39 18 69 00 eller venues@meyers.dk for mere information.


 Øregaard Cafe (Hellerup)

Øregaard cafe er smukt beliggende i samme bygning som Øregaard Musem, med udsigt over parken. Øregaard Cafe egner sig perfekt til mindre konferencer/receptioner eller private fester. Til middage er der plads til 35-40 personer og væsentligt flere til receptioner. 

Kontakt Øregaard Cafe direkte for booking og planlægning på tlf. 53 69 80 64 eller på info@oregaardcafe.dk.


Kontakt Meyers Køkken