arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Gastronomisk teambuilding

Efter en hyggelig velkomst kommer I i action i køkkenet sammen med vores kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der til sidst bliver til mad på et niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger. 

I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid.


Teambuilding-formater:

Sammen koger vi bedre
Vores klassiske teambuildingformat. I tilbereder en middag med gode råvarer på et højt gastronomisk niveau og får en stor madoplevelse, der styrker samspillet og holdånden.

Læs mere

Vi har snydt lidt
Vi gør forarbejdet, så I kan opleve de sidste stadier i at tilberede et fantastisk måltid. Velegnet til kundearrangementer eller samvær med kolleger.

Læs mere

Gastronomisk trekamp 
Vi udfordrer jeres sanser i smagninger, tilsmagningsøvelser og kulinariske quizzer. Her står vores kokke for selve middagen, så I kan læne jer tilbage og nyde.

Læs mere

De gode afleveringer
I tilbereder en middag sammen, men undervejs bytter vi rundt på jer flere gange, så jeres evne til at spille sammen bliver udfordret. Velegnet til at styrke teamsamarbejde.

Læs mere


Se alle muligheder

Se alle teambuilding-formater her

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@meyers.dk