arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Uden opskrifter, på tid, bevæbnet med en kurv af identiske råvarer og med en bar af basisingredienser til rådighed, konkurrerer I om at frembringe det bedste måltid.

Alle kan være med, uanset niveau. Vores kok og underviser hjælper jer i gang med et inspirationsoplæg, og er på pletten, hvis I har brug for hjælp til at komme videre.

Til sidst kåres en vinder, og vi slutter omkring bordet, hvor vi nyder resultatet og genoplever de hektiske momenter.


Eksempel på 'Chef Battle':

16.00-16.30
Velkomst med Meyers bobler og Meyers enebærrøgede laks. Kokken fortæller om programmet, og I deles i de grupper, der skal konkurrere.

16.30-17.00
Opgaven stilles: Kokken præsenterer de råvarer, I skal arbejde med, og viser jer, hvordan I kan finde rundt i køkkenet; basisråvarer, redskaber mm. Kokken demonstrerer tilberedninger og giver inspiration.

17.00-19.00
Til gryderne: I beslutter hvilke tre retter, I vil tilberede, og så er der fri kokkerering. Kokken går rundt og hjælper jer igennem udfordringerne, vores værter sørger for, at I har vin i glasset, og opvaskeren for, at I kan koncentrere jer om det sjove.

19.00-21.00
Der kåres en vinder, og vi nyder resultatet i fælleskab med gode vine til, og slutter af med kaffe.

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N