arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Til en cocktail session i Meyers Madhus får I oplevelsen af at komme bag baren på en eksklusiv cocktailbar i selskab med en cocktail-nørd af høj kaliber. Her lærer I at frembringe klassikere som ’Old Fashioned’, ’Vesper’ eller ’Manhattan’ til perfektion.

Hele aftenen foregår omkring cocktailstationerne i en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor alle kan være med. Programmet tilpasser vi på forhånd, så de valgte cocktails rammer jeres smagspræferencer.

Hvis I ønsker det, fletter vi et måltid af små retter ind, som vi matcher til cocktailserveringerne.

Og for en god ordens skyld: dette er ikke et arrangement, I skal køre hjem fra i bil.

Varighed: 2-4 timer


Eksempel på 'Cocktail Sessions':

18.00-18.30
Velkomst med snacks og en cocktail, som jeres kok, underviser og bartender mixer til jer. Vi gennemgår dagens program og smager på et par cocktail-ingredienser.

18.30-19.00
The basics: Vi fremstiller et par grundingredienser til cocktails fra bunden, som løfter enhver hjemmebar over gennemsnittet. Disse er nemme at fremstille og variere. Vi laver en infusion og en såkaldt shrub, som I får med hjem.

19.00-21.30
Cocktails & appetizers: Vi mixer fire suværene cocktails, og hver cocktail ledsages af en lille ret, som I er med til at færdigtilberede. Kokken fortæller om de spiritustyper og andre ingredienser, der bruges, og guider jer til at styre is, shaker, strainer, glas og andre remedier med overskud.

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N