arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

I vores state-of-the-art køkkener bliver I præsenteret for gode råvarer, får en masse kokketricks og tilbereder selv en skøn julemiddag. Vi har forberedt nogle af de mere tidskrævende elementer, så I kan være med til det sjove.

Når I lægger forklædet, kan I sætte jer til bordet med styrket appetit og nyde et delikat og overdådigt julemåltid med god vin i glasset, skænket af vores veloplagte værter.


Eksempel på 'Julefrokost i køkkenet':

16.00-16.30
Velkomst med en aperitif og Meyers enebærrøgede laks. Kokken fortæller om programmet, og I deles i grupper.

16.30-17.30
I forbereder middagen, hjulpet på vej af demonstrationer fra kokken. I kommer til at arbejde med sæsonens bedste råvarer og tilbereder en opdateret julemiddag, der stadig smager af årstiden. Vores værter sørger for, at I har vin i glasset, og opvaskeren for, at I kan koncentrere jer om det sjove.

17.30-18.00
Så er det tid til at fuldende måltidet med alle de finesser, der hører til en sublim restaurantoplevelse. Vi laver smukke anretninger, og I oplever, hvordan samspillet mellem konsistenser, grundsmage, aromaer og udseende løfter madoplevelsen op i de højere luftlag.

18.00-20.00
I nyder resultatet med gode vine til, og slutter af med kaffe.

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N