arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Madkurser for virksomheder

Har I kig på et konkret kursus i vores program, eller skal vi foreslå noget, så kontakt os på (+45) 35 36 38 37

Bemærk, prisen per person vil afvige fra den pris, der er angivet i vores kursusprogram for private. Dette skyldes administration og planlægning i forbindelse med at arrangere kurset specifikt til jer. Kontakt os for tilbud. 

Hvad skal I vælge?

Madkursus vs. gastronomisk teambuilding:

På en gastronomisk teambuilding oplever I at komme bag scenen på en god restaurant. I tilbereder et måltid på et højt niveau, som det kunne serveres på en top-restaurant, og I lærer en masse undervejs.

Læs mere om gastronomisk teambuilding

På et madkursus dykker I ned i et særligt kulinarisk tema. Der er skruet op for læringen, og stemningen er mere uformel. I kommer omkring mange kokkedemonstrationer, og spisningen foregår i flere omgange, helt uformelt, efterhånden som retterne bliver klar. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af madkurser

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N