arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Økologiomlægning

    Meyers Madhus hjælper offentlige køkkener og private virksomheder med at omlægge til økologisk drift uden øgede omkostninger.

  • Forsknings-projekter

    Meyers Madhus indgår som partner i en række større forskningsprojekter om mad og sundhed.

  • Formidling

    Vil I bruge madfilm, opskrifter, kogebøger, events mm. som led i jeres kommunikation, så kan vi hjælpe jer fra ide til færdigt produkt. Vi har gennem 18 år udviklet opskrifter, produceret kogebøger, madfilm og tilrettelagt festivaler og andre events.

  • Børn, ældre og socialt udsatte

    Med mad og måltider som middel arbejder vi for at give børn forudsætningerne for at leve et godt liv, for at højne livskvaliteten for vores ældre medborgere og for at skabe sociale forandringer for udsatte grupper.

  • Gastronomisk opkvalificering

    Vi tilbyder koncentrerede, gastronomisk faglige workshops for madfaglige medarbejdere i f.eks. kantiner, restauranter, bagerier, skoler, institutioner, frivillige organisationer mm.

  • Produktudvikling

    Vi medvirker til gastronomisk produktudvikling på idé, koncept- og produktniveau. Vi har hjulpet en række fødevarevirksomheder med at udvikle kvalitetsprodukter baseret på det nordiske råvaregrundlag.

  • Gastronomisk rådgivning

    Vi yder gastronomisk, konceptuel og strategisk rådgivning for små og store virksomheder i fødevare-, hotel-, catering- og restaurantsektoren samt for offentlige aktører.

  • Food Design Workshops

    Vi yder gastronomisk inspiration og forretningsudvikling for professionelle. Vi har med succes arrangeret og afviklet workshops for store virksomheder i fødevarebranchen med et højt fagligt indhold.