arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Madhus indgår som partner i en række større forskningsprojekter om mad og sundhed. En fællesnævner for vores forskningsengagementer er en ambition om at forene sundhed med hensyn til velsmag og gastronomisk kvalitet.

Vi forholder os skeptisk til sundhedsforskrifter, der alene fokuserer på afsavn og formaninger. Vi mener, at velsmag og madglæde skal være med hele vejen, hvis vi skal rykke folks madvaner.

Meyers Madhus er specialiseret i at udvikle og teste madkoncepter og opskrifter til videnskabelige sammenhænge i samarbejde med forskere inden for sundhed og ernæring. Vi er garanter for et stærkt slutprodukt, der forener gastronomisk kvalitet med det givne videnskabelige formål. Vi er tillige engagerede i formidling af resultaterne, hvad enten det er gennem kogebogspublikationer, symposier, konferencer mv.

Meyers Madhus har deltaget i projekterne OPUS, EcoServePREVIEW og ProvenanceDK.

Kontakt

 

Udviklingschef Jonas Astrup på e-mail og tlf. (+45) 61 71 15 31.

Kontakt Meyers Madhus