arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Madhus medvirker til gastronomisk produktudvikling på idé, koncept- og produktniveau. Vi har hjulpet en række fødevarevirksomheder med at udvikle kvalitetsprodukter baseret på det nordiske råvaregrundlag.

I et produktudviklingsforløb arbejder vi med hele eller dele af forløbet fra idé- og konceptudvikling over test af produkter til lancering og markedsføring. 

Vi arbejder på det erfaringsgrundlag, der ligger i udviklingen af Meyers produktportefølje på så forskellige områder som bagværk, eddiker, røgvarer, charcuteri, syltevarer, vin, most og mejeriprodukter. Vi trækker desuden på de udviklingsopgaver, vi har løst for eksterne fødevarevirksomheder gennem en lang årrække. Dette giver os et unikt indblik i processerne fra den første idé til det endelige produkt skal markedsføres til forbrugeren. 

Resultatet er produkter af høj kvalitet med en klar identitet, understøttet af stærk kommunikation, der involverer forbrugeren på nye måder.

Kontakt

 

Udviklingschef Jonas Astrup på e-mail og tlf. (+45) 61 71 15 31.

Kontakt Meyers Madhus