GASTRONOMISK TEAMBUILDING

På en gastronomisk teambuilding i Meyers Madhus på Nørrebro kan kolleger, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser opleve en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring; det hele hjulpet på vej af vores dygtige kokke. Madhusets kokke udvikler hver anden måned en ny menu med afsæt i sæsonens bedste økologiske råvarer. Meyers Madhus sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.

  • Op til 120 deltagere

    Vi arrangerer teambuildings for store og små teams, hvor vores kompetente undervisere guider jer gennem en aften i køkkenet.

  • Skræddersyet teambuilding

    Vi tilbyder forskellige teambuilding koncepter med fokus på samarbejde og konkurrence, men også firmakurser, hvis I har mod på at lære et særligt madhåndværk.

  • Unikke rammer

    Baggårdene til Nørrebrogade gemmer på fire hyggelige køkkener samt møde- og selskabslokaler. Lad os sørge for stemning og værtskabet, så dig og kollegaerne kan fokusere på madlavningen.

  • Er I på udkig efter en alternativ julefrokost?

    Tag kollegerne med i køkkenet til en alternativ julefrokost, hvor I selv skal prøve kræfter i køkkenet og derefter nyder måltidet sammen.
    Fra midt november til slut januar har vores kokketeam udviklet en særlig julemenu. I kan frit vælge imellem nedenstående teambuildingformer til jeres julefrokost.

Læs mere om vores teambuildingformer her

Kontakt os med ønsker til jeres teambuilding

  • Teambuilding med fokus på velsmag og kulinariske udfordringer

  • Samarbejde i køkkenet

  • Konkurrence og dyst

  • Råvarer i sæson

Få et tilbud

Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Du kan også ringe til os på 35 36 38 37 og få et personligt særtilbud.

Tag på teambuilding i Meyers Madhus

På en gastronomisk teambuilding i Meyers Madhus kan kolleger, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser opleve en sjælden kobling af køkkenkunst, velsmag og kulinarisk udfordring; det hele hjulpet på vej af vores dygtige kokke og altid med afsæt i sæsonens bedste økologiske råvarer.

Meyers Madhus sætter scenen for en dag, hvor I bestemmer, hvor programmet skal føre os hen, eller hvor meget I selv har lyst til at stå bag gryderne.

Samarbejde i køkkenet

Lad chefer og medarbejdere mødes i kampen om den bedste bearnaise, eller giv kolleger og nyansatte mulighed for at få hænderne i bolledejen. Skift slips og fyldepen ud med grydeske og forklæde og styrk sammenholdet og de kollegiale relationer gennem kulinariske samarbejdsøvelser.

Vi har god erfaring med at lade hyggelige stunder i køkkenet lede vejen for nye måder at samarbejde på, hvor ender skal mødes, tidsplaner skal overholdes, samspillet skal være i top og resultatet skal afleveret til tiden, når alle til sidst sidder sultne ved bordet.

Meyers Madhus' dygtige kokke guider jer hele dagen, mens I i fællesskab laver et dejligt måltid, som I nyder til slut med god vin i glasset.

Hvis I vil skrue op for de fælles udfordringer, kan vi sætte jeres kulinariske formåen på prøve i køkkendyster på velsmag, viden om mad eller vinsmagninger, og vi kan sætte fokus på specifikke udviklings- og samarbejdspunkter efter jeres ønske. 

Teambuilding lege eller fokus på den gode spiseoplevelse?

Efter en hyggelig velkomst kommer I i aktion i køkkenet sammen med vores kokke, som alle er dygtige formidlere. Her bliver I stillet over for spændende kulinariske udfordringer, der i løbet af aftenen bliver til mad på et niveau, der vil overraske jer. Alle kan være med, uanset forudsætninger.

I bestemmer selv, om I vil tilberede et helt måltid fra grunden, eller om vi skal gøre det grove, inden I kommer, så I får en succesoplevelse sammen uden at investere helt så meget tid. Det er altså op til jer, om I vil have fokus på teambuilding øvelser og måske tværfagligt samarbejde eller blot nyde en god middag i fællesskab.

Vi foreslår altid en menu med sæsonens bedste økologiske råvarer. Men hvis I ønsker en kulinarisk udflugt til Italien, Frankrig eller Mexico; hvis I vil lære at stege den perfekte bøf og nyde den med ekstra gode vine; eller vil introduceres til f.eks. bagning, grill eller pølsemageri, så kan det sagtens lade sig gøre. Vi kan også skrue helt op for gassen med en menu baseret på de mest eksklusive råvarer. Bare sig til, så finder vi sammen en løsning!