arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Lad Meyers Madhus skabe rammerne for en aften, hvor I mødes i køkkenet på det tidspunkt i madlavningsprocessen, der er allersjovest. Som i Tv-køkkenet har vi nemlig ’snydt lidt’ og lavet alt forarbejdet, så I slipper for at snitte, hakke, skrubbe, udbene og måle af.
I stedet kan I hygge jer om sluttilberedningen, inden I i fællesskab nyder dagens økologiske menu med en særligt afstemt vinmenu.

Dette teambuildingformat er det oplagte punktum efter en konference, et seminar eller en lang dag med møder og giver jer mulighed for at være fælles om et utraditionelt mål, hvor det er velsmag, køkkenhåndværk og gode råvarer der er jeres KPI’er.

I sætter selv rammerne og tiden, I har lyst til at bruge i køkkenet, men vi kommer naturligvis hellere end gerne med idéer og forslag. 

Temaerne kan være mange, eksempelvis ’Havet omkring Danmark’, hvor vores kokke har fileteret og klargjort fiskene, så I blot skal færdiggøre og tilsmage jeres måltid. 


Forslag til program:

Kl. 18-18.30
Velkomst med bobler og snacks, samt gennemgang af dagens opgaver.

Kl. 18.30-19.30
I køkkenet med økologiske og sæsonbetonede råvarer

Kl. 19.30-21.00
Middag med dertilhørende vinmenu, udvalgt af sommerlier fra Løgismose samt kaffe/te.

I bestemmer selv, hvornår I ønsker at påbegynde arrangementet. Dette er blot et forslag til hvordan det kunne se ud.


Arrangementets varighed:
3 timer.

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud.

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N