arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Skal jeres kunder eller medarbejdere forkæles lidt ud over det sædvanlige, skal I vælge Gastronomi Extravaganza.

Her sammensætter vi en aften til jer, hvor der køres på den helt store gastronomiske klinge.

Vi udvælger råvarer fra allerøverste hylde, så I kan glæde jer til delikatesser som pighvar, trøfler, østers og jomfruhummere. I fællesskab laver vi aftenens festmenu, hvor vi fokuserer på den særlige håndtering af de udsøgte råvarer, og vi går i dybden med tilberedningsmetode, grundlæggende smageprincipper og kombinationer.

På denne aften er det akkuratesse, tålmodighed og kvalitetssans, der er i fokus og kokkene vil dele gavmildt ud af deres håndværksmæssige færdigheder og tricks – lige til at tage med hjem til jeres eget køkken.

Middagen serveres smukt anrettet, så alle råvarernes kvaliteter fremhæves i deres prægtighed og I nyder middage med udvalgte vine fra de bedste producenter og vinmarker i verden. 


Forslag til program:

Kl. 17-17.30
Velkomst med bobler og snacks, samt gennemgang af dagens opgaver. Lidt om tilberedningsteknikker og råvarer.

Kl. 17.30-20
I køkkenet.

Kl. 20-22
Middag med udsøgte top vine og kaffe med avec.

I bestemmer selv, hvornår I ønsker at påbegynde arrangementet. Dette er blot et forslag til hvordan det kunne se ud.


Arrangementets varighed:
5 timer.

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud.

Tlf. 35 36 38 37

madhus@meyers.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N