arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Drømmer I om en aften, der sætter gang i det sensoriske univers og udfordrer jer på evnen til at sætte ord på jeres oplevelser, så skal I tage på gastronomisk trekamp.Her skal I dufte, føle og smage jer igennem en række forskellige råvarer og produkter, både dem vi ofte møder i hverdagen og dem, vi måske ikke kender. 

Det gælder om at italesætte sine oplevelser, for hvordan beskriver man egentlig konsistensen af en tomat, duften af estragon eller smagen af rosenpeber?

På denne aften sættes jeres evne til at formidle og samarbejde på prøve, når vi kombinerer sansefærdigheder med gastronomisk paratviden.

Bagefter skal I vise jeres fingerfærdigheder, for der skal piskes, røres og anrettes, når aftenens dessert skal laves.

Efter Trekampen nyder I sammen et dejligt måltid tilberedt af Madhusets kokke. Desserten, som I har samarbejdet om at lave i køkkenet, indgår som tredje ret i en 3-retters menu. Vi serverer selvfølgelig udvalgte vine og øl til arrangementet, og efterfølgende får I kaffe og te at runde af på.

Vores værter tager godt hånd om jer gennem hele arrangementet og sørger for at ingen mangler noget.

Vi gennemfører gerne Gastronomisk Trekamp for op til 500 personer, men vil i disse tilfælde finde en anden lokation end Meyers Madhus. Vi kan selv huse op til 120 personer. 

 Forslag til program:

Kl. 16.00-16.30
Velkomst med bobler og snacks, samt gennemgang af trekampens discipliner

Kl. 16.30-18.00
Trekampen sættes i gang!

Kl. 18.00-20.00
Middag med dertilhørende vinmenu, udvalgt af sommerlier fra Løgismose samt kaffe.

I bestemmer selv, hvornår I ønsker at påbegynde arrangementet. Dette er blot et forslag til hvordan det kunne se ud.


Arrangementets varighed:
5 timer / 3 retter

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud.

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N