arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers julemenu indeholder alt, hvad julehjertet kan begære til dine gæster til julefesten.

 

Hos Meyers pisker, rører, koger, snitter, steger og confiterer vores kokke i timevis, så du med et minimum af køkkenindsats kan diske op med alt, hvad julehjertet kan begære til dine gæster til julefesten derhjemme eller til firmaets julefrokost.

Menuen er sammensat af sæsonens bedste råvarer; grisen er friland, æblerne er fra Lilleø, kartoflerne er fra Vildmose, laksen er fra Hiddenfjord på Færøerne og brødet selvfølgelig koldhævet med surdej fra Meyers Bageri.

Se hele menuen og læs mere her.

VIND EN JULEFROKOST FOR 10

Hvilket land kommer laksen i vores julemenu fra?

Svar på spørgsmålet HER og vær med i lodtrækningen om 10 kuverter Meyers Julemenu inkl. levering i Storkøbenhavn.

Præmiens værdi, inkl. levering: DKK 2875

Meyers koldrøgede laks

Vores laks opdrættes i havdambrug i Hiddenfjord på Færøerne, som er anerkendt vidt og bredt for sit målrettede fokus på miljø og dyrevelfærd.

Laksen opdrættes uden brug af antibiotika og hormoner, og selv en af havdambrugenes største plager, lakselusen, bekæmpes på biolo­gisk vis. Ofte anvendes kemikalier for at nedkæmpe lakselusen, men i Hiddenfjord udsættes i stedet stenbidere, der fortærer lakselusen, og dermed er med til at afværge en potentiel kollaps af bestanden uden at risikere spredning af kemikalier.

I vores røgeri i Nordhavn Charcuteri tager vi laksen under fortsat kærlig behandling. Vi tørsalter den nænsomt med krydderier og ryger den i 48 timer ved 18-22 grader over bøgeflis i vores røgeovne. Tørsaltningen og koldrøgningen fjerner 25% af det naturlige vand­indhold i laksen, så den rette konsistens og røgsmag opnås og fisken konserveres naturligt.