arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Under åben himmel

Hvis I er interesserede i en madoplevelse under åben himmel, så kontakt os, og lad os komme med et forslag. Vi tager altid udgangspunkt i, hvad årstiden byder på, og i jeres ønsker til mad, komfort og udfordringer. 

Fra det tidlige forår til langt ind i efteråret bugner de vilde landskaber af spiselige råvarer, og vi viser jer, hvor de findes, og hvad de kan blive til. Vi tager alt det nødvendige grej med, inklusiv overdækning, så I kan nyde et måltid i det grønne, uanset vejret.

Årstiden bestemmer destinationen
I foråret er det de spæde, delikate urter som ramsløg, løgkarse, skvalderkål og skovsyre, vi er ude efter, indtil de eftertragtede forårssvampe skyder op i maj.

Fra juni-august tager vi på strandsafari. Her samler vi muslinger, stryger rejer, høster bær og tømmer måske fiskegarn, inden måltidet tilberedes over bål på stranden.

I efteråret er det de eftertragtede svampe som kantareller og karljohan, det hele handler om. Og fra december-februar kan vi tage jer med på Øresund til et måltid af den friskeste fisk, I nogensinde har smagt.

Vildere endnu

Fra midt maj til midt juli og fra september-januar er der jagtsæsoner i Danmark. Her kan vi invitere en jæger med, som medbringer og demonstrerer håndtering af vildt, der derefter indgår i måltidet.

Hvis I virkelig har blod på tanden, kan vi tage jer med under vandet til en introduktion til undervandsjagt med harpun. Sidstnævnte kræver visse forudsætninger, som vi afklarer sammen på forhånd.

  • Kantareller fra Almanak

Eksempel på strandsafari med Meyers:

15.00
I ankommer til basecamp, hvor vi byder velkommen med Meyers bobler, hjemmelavet hyldeblomstsaft og brændenælde-kiks med fjordrejer og urtemayo.

15.30-16.30
På land: Vi går gennem klitterne, og på strand og strandeng fylder vi kurven med bl.a. strandtrehage, strandasters og strandvejbred.

16.30-17.30
I vandkanten: Vi stryger rejer, fanger strandkrabber, og i det lave vand samler vi blåmuslinger og plukker nogle af de delikate, spiselige tangtyper.

17.30-18.00
Garnene tømmes: To-tre deltagere sejler sammen med kokken ud for at tømme de udsatte garn for fladfisk, havørreder og hvad der ellers er gået i – hvis vi er heldige.

18.00-21.00
Vi vender tilbage, hvor langbordene er dækket med hvide duge. Her fuldender kokken middagen med vores høst af vilde råvarer, mens I nyder en kold brænde-ale og går til hånde i udekøkkenet. Til sidst nyder vi middagen med havudsigt.

Eksempel på menu:

  • Grillet spidskål med tørret tang og strandtrehage-mayo
  • Muslinger i Meyers øl med strandvejbred og foccacia med urter fra stranden
  • Hjemmelavede grillpølser med strandkarse, strandsennep og syltede kveller
  • Æblekompot med dobbeltfløde og grillede skumfiduser

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@meyersmadhus.dk

Kontakt Meyers Madhus