Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 61,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.
Ugens menu 18 + 19
-
mandag 29 apr, 2024
-
tirsdag 30 apr, 2024
-
onsdag 01 maj, 2024
-
torsdag 02 maj, 2024
-
fredag 03 maj, 2024
-
mandag 06 maj, 2024
-
tirsdag 07 maj, 2024
-
onsdag 08 maj, 2024
-
torsdag 09 maj, 2024
-
fredag 10 maj, 2024
Dagens Varme ret
Stegt nakkefilet af gris med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: Bagte løg og kartofler
Topping: Persille
Syltede gulerødder med dildfrø
Dagens delikatesser
Stegte sild med creme fraiche rørt med sort peber, løg, dild og kapers
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Hønsesalat
(æg, laktose)
Dagens salater
Bønnesalat med tomatvinaigrette, cornichoner, løg, persille og løvstikke
Råkost af gulerødder, æbler, appelsinsaft, rosiner og solsikkekerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Dagens Varme ret
Braiseret kylling med hvidløg, løg, rosen peber og oregano
Vegetarisk: Stegte portobello svampe med hvide bønner, feta, oregano og hvidløg
(laktose)
Tilbehør: Stegte kartofler med rosmarin og olivenolie
Tzatziki, mild hvidløg, mynte og agurker
(laktose)
Dagens delikatesser
Fennikelsalami med tomattapenade, rucola og sennepsurt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tunsalat med majs, ærter og blegselleri
(æg, laktose)
Dagens salater
Perlespelt, revet blomkål, mandler, citron og persille
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Græsk salat med tomater, oliven, agurker og grøn peber
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs foccacia med flagesalt og rosmarin
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Khao soi karry med kyllingelår, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt - 2 stk. pr. person
(fisk)
Vegetarisk: Khao soi karry med tofu, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Koriander
Syltet bok choy med gurkemeje
Dagens delikatesser
Stegt nakke af gris, syltet ananas, shiso, forårsløg, sesam- og limecreme
(æg)
Æggesalat med mirin, purløg og vandkastanjer
(æg)
Dagens salater
Edamame bønner, syltede gulerødder, kinaradiser, agurker, bok choy med koriander og urter
Kålsalat med mynte, mango, forårsløg og ristet sesam
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Bubble and squeak - Britisk inspireret æggekage af bacon, rosenkål, kartofler og porre
(æg, laktose)
Vegetarisk: Bubble and squeak - Britisk inspireret æggekage af hjemmerøget cheddar, rosenkål, kartofler og porre
(æg, laktose)
Bagt rabarberchutney med rødløg og æbleeddike
Dagens delikatesser
Stegt okseinderlår med salat af rødbeder og peberrod
(æg, laktose)
Grov ærtepuré med bagte syltede svampe, græskarkerner og ærteskud
Dagens salater
Knoldselleri, quinoa, rødløg, dild og sennep
Romaine, rødbede, kinakål, tranebær og rødbede- og solbær vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs grahamsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Hakkebøffer og løgsauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Agurkesalat med peberrod
Dagens delikatesser
Leverpostej af gris med stegte svampe, bacon og cornichoner
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte gule beder, æblegastrik, pisket creme fraiche med peberrod, portulak og brøndkarse
(laktose)
Dagens salater
Flækærter, bladselleri, gulerødder, løg, løvstikke og nordisk dressing
Røde salater med koriander, glaskål, dild og broccoli
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Agurk, æble og ingefær
Dagens Varme ret
Coq au riesling med fans kylling, løg og svampe - 1 stk. pr kuvert
Vegetarisk: Selleri a la "Coq au riesling" med løg, flækærter og svampe
Tilbehør: Rispilaf af økologiske ris
Zittauerløg syltet med laurbærblade og sort peber
Dagens delikatesser
Terrin af syltet gris med grov sennep og frisk estragon
Kogte økologiske æg, grøn dildmayonnaise, tomatsalat og ristet boghvede
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Linser, grønkål, græskar, persille, bagt hvidløg og citron
Rødkål, solbær, bolsjebeder og bulls blood
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk surdejs landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Æble, granatæble, ingefær og citron
Dagens Varme ret
Boller af kylling i selleri
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smør-cchonk
(laktose)
Tilbehør: Økologiske løse ris
Topping: Persille
Æblechutney med rosiner
Dagens delikatesser
Rosastegt okse med dijonaise, syltede gule beder og urtesalt
(æg)
Grov ærtepuré med bagte tomater, græskarkerner og ærteskud
Dagens salater
Kartoffelsalat med radiser, ærter og purløg
(æg, laktose)
Romaine, rødbede, kål, tranebær og solbærvinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Dagens Varme ret
Tern af nakke fra gris med sweet soya, svampe løg og gulerødder
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Sweet soya stegte svampe, løg, gulerødder, tofu, porre og kål til steam bun
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Steam bun med gurkemeje og sort sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Sød chili-ingefær sauce med hvidløg (1). Agurker syltet med chili i risvinseddike
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens delikatesser
Kylling stegt med karry serveres med peanutsauce og tomater vendt med friske urter
(æg, jordnødder, nødder)
Rejer vendt med dild, blomkål, citron, cornichoner og mayonnaise
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Ægnudler, bønnespirer, glaskål, gulerødder og agurker vendt i sesamdressing toppet med koriander og peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), jordnødder, nødder)
Rød spidskål, shiso, thai basilikum, tomater og spinat
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk steam bun med gurkemeje og sort sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Kokos panacotta med mangosauce toppet med ristede kokosflager
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Dagens Varme ret
Osso buco - fra "Spis min gris" - Braiseret okse skank i kraftig tomatsauce
Vegetarisk: Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Tilbehør: Kartoffelmos
(laktose)
Topping: Gremolata
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens delikatesser
Lufttørret skinke med melon, rucola og basilikum
Antipasti med crudité, oliven og trøffelcreme
(æg)
Dagens salater
Grillet squash og peberfrugter med pinjekerner, kikærter, citronskal og balsamico vinaigrette
(nødder)
Fennikel og æblesalat med rucola og urtevinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Osso bucco - braiseret oksebryst i kraftig tomatsauce
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Stegt matr i kraftig tomatsauce med løg og rodfrugter
Tilbehør: Kartoffel-rodfrugt mos
Gremolata
Dagens delikatesser
Lufttørret skinke med melon, rucola og basilikum
Antipasti med grillet grønt, trøffelcreme, sylt og sprøde brødcroutoner
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Grillede auberginer med saltmandler, kikærter, citronskal og vinaigrette
Fennikel og æblesalat med rucola og urter med purløgsdressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs filonebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.