Den Grønne
Den grønne er mere end bare fraværet af kød. Det er vores bud på en frokost, der i smag, sammensætning og sensorik, viser det grønne køkkens muligheder og mangfoldighed. Vi er omhyggelige med tilsmagningen og balancen mellem de fem grundsmage, ligesom vi arbejder med langtidsbagning, rygning og syltning, som alle er nyttige greb til at forløse grøntsagernes potentiale og sikre et velsmagende og tilfredsstillende måltid.
Få et tilbudDen Grønne
Med grøntsagerne i centrum
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
DEN ENE LUNE RET
Typisk en ret af sæsonens grøntsager med mættende proteinkilder sammen med forskellige slags tilbehør, toppings og saucer.
DEN ANDEN LUNE RET
En grøntsagsret som helstegte krydrede grøntsager eller dampet grøntsager smagt til med velsmagende olivenolie og hakkede friske urter. Ved siden af forskellige slags tilbehør som toppings, saucer og spreads som passer til begge varme retter.
SALATER
To forskellige salater som komplimenterer de andre retter. Typisk er den ene salat lavet på mættende grønne proteiner som ærter, bælgfrugter eller rodfrugter. Den anden salat er mere let og sprød og fyldt med masser af grønne blade og sprøde grøntsager med en frisk dressing.
DESUDEN DET KOLDE
Typisk en kold ret, der består af flere velsmagende komponenter med sæsonens grøntsager i centrum. Derudover serveres der også smørbare spreads, postejer eller vegetariske pålægssalater, som er oplagt at spise med brød. Nogle gange kan der også komme sjove overraskelser som hjemmelavet iste, milkshake eller smoothie der passer til dagens tema.
BRØD, OST, KAGE OG SHOTS
Hver dag får I to slags økologiske brød, hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag, og ugens søde ting hver torsdag. Oste én eller flere gange om ugen kan tilkøbes.
Ugens menu 17 + 18
-
mandag 22 apr, 2024
-
tirsdag 23 apr, 2024
-
onsdag 24 apr, 2024
-
torsdag 25 apr, 2024
-
fredag 26 apr, 2024
-
mandag 29 apr, 2024
-
tirsdag 30 apr, 2024
-
onsdag 01 maj, 2024
-
torsdag 02 maj, 2024
-
fredag 03 maj, 2024
Den ene lune ret
Vegetarisk postej af svampe, æg og kerner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Økologisk kartoffelgratin med fløde
(laktose)
Rørt sennep
Topping: Ristede og saltede hasselnødder
(nødder)
Den anden lune ret
Bagte butternut squash
Nordisk pesto på solsikkekerner
(laktose)
Desuden - det kolde
Rødbeder og grape carpaccio med peberrod og citronmelisse
Rørt salat af bagte og røget jordskokker, æbler, dild og kapers
(æg)
Rosiner
Dagens salater
Bagte gulerødder, spinat, sorte linser, vesterhavsost og valnøddepesto
(laktose, nødder)
Råkost af rødkål, selleri, æbler og solbær
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Den ene lune ret
Gulerods bygotto med grillet grønt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Flager af parmesan og masser af urter
(laktose)
Topping: Fine ærter og citronskal
Den anden lune ret
Langtidsbagte selleri med porre braiseret i grøntsagsfond og hvidvin
Syltet blegselleri med fennikelfrø
Desuden - det kolde
Rygeostcreme, radiser, purløg og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Kartoffelmad med vegansk avocadomayo
Hjemmelavet ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Lollandske rosiner, syltede rødløg, bagte pastinakker og dild
Fennikel, vindurer og kørvel med yoghurtdressing
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Gigantes plaki - græsk bønnegryde med soltørrede tomater og hvidløg
Stegte kartofler med rosmarin og olivenolie
Feta og persille
(laktose)
Topping: Oregano
Den anden lune ret
Grillet squash
Græsk yoghurt tilsmagt med hvidløg, dild, persille og olivenolie
(laktose)
Spicy og sprøde krydrede kikærter
Desuden - det kolde
Græsk vandmelon pizza med feta, mynte, tomater og tørrede sorte oliven
(laktose)
Skordalia - indeholder mandler
(nødder)
Dagens salater
Orzosalat med grillede peberfrugter, soltørrede tomater og grønne oliven
(hvede (glutenholdigt korn))
Grønne blade med krydret og bagte blomkål, bagte løg, agurker og valnødder
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk pan gallego
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Æble, ingefær og citron
Den ene lune ret
Bagt aubergine og tofu med peanut-hoisinsauce
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Økologiske jasminris dampet med limeblade og kokos
Syltede gulerødder og kinaradiser
Topping: Skåret koriander, forårsløg og chili
Den anden lune ret
Grillet citrongræs-marineret broccoli
Sweet chili sauce med ananas
Desuden - det kolde
Grillet partobello med miso-ahorn tahinsauce, urtesalat og limeskal
Jackfruit salat med peanuts, gulerødder, agurker og friterede hvidløg
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Ristede og saltede cashewnødder
(nødder)
Dagens salater
Edamame bønner, grønne bønner, sukkerærter, agurker, grøn peberfrugt, ingefær og sesam
Mango og avocado salat med cherrytomater
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk brød med soltørrede tomater
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Brunet smør og miso blondie med hvid chokolade og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Den ene lune ret
Tærte med sorte bønner, svampe, karamelliserede løg, rødbeder og feta
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Knuste kartofler med urter og smør
(laktose)
Gremolata med citronskal. Søde majs og jalapeños
Topping: Forårsløg
Den anden lune ret
Søde kartoffelbåde
Hot honey ranch
(laktose)
Desuden - det kolde
Saltede agurker med koriander-lime creme
(laktose)
Southwest bønnedip toppet med avocado, sorte oliven og peberfrugt serveret med majschips
Røget paprika pekannødder
(æg, nødder)
Dagens salater
Cobb salat af hjertesalat, cherrytomater, rødløg, agurker, kidney bønner, kogte æg og cremet blue cheese dressing
(æg, laktose)
Coleslaw af hvidkål og gulerødder med sød sennepsvinaigrette toppet med persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hørfrøbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte løg og kartofler
Syltede gulerødder og dildfrø
Topping: Persille
Den anden lune ret
Hvide bønner, fennikel og palmekål braiseret i grøntsagsfond
Surdejscrutoner
(hvede (glutenholdigt korn))
Desuden - det kolde
Grov ærte- og hestebønnemos med mynte toppet med radisesalat
Friskost og syltede jordbær i hyldeblomsteddike og sort peber
(laktose)
Dagens salater
Bagte selleri, perlebyg, bagte løg, sennep og masser af urter
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbederåkost med kirsebær
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Den ene lune ret
Khao soi karry med tofu, kartofler, squash, bønner, bambudsskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Syltet bok choy med gurkemeje
Topping: Koriander
Den anden lune ret
Grillede auberginer med fermenteret bønnepasta, honning og smør
(laktose)
Lime både
Desuden - det kolde
Crudité med chiliolie salsa - indeholder peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Thai æggesalat med cherrytomater, frisk chili, blegselleri, ramsløg og pomelo
(æg)
Dagens salater
Marineret tofu, gulerødder, kål, bønnespirer og sesam
Blomkålslaab med citrongræs, limeblade, chili, cashewnødder og knasende ris
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Den ene lune ret
Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Kogte økologiske kartofler
Agurkesalat med peberrod
Topping: Blød timian
Den anden lune ret
Dampet blomkål, grønne bønner og gulerødder med rapskimolie og citronskal
Syltet rødbede aioli
(æg)
Desuden - det kolde
Bagte gulerødder med ramsløgsvinaigrette og sprødt rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Svampesalat
(æg, laktose)
Dagens salater
Cremet pastasalat med ærter, citronskal, spinat, urter og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Fennikel, mizuna, radicchio, bladselleri, spinat, grillede løg, kørvel og dild
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Blåbær, spinat og lime
Den ene lune ret
Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smørchhonk
(laktose)
Økologiske løse ris
Æblechutney med rosiner
Topping: Persille
Den anden lune ret
Jeera aloo - kartofler med spidskommen
Kokos raita
(laktose)
Desuden - det kolde
Sprød papadam serveret med granatæble "salsa"
Kikærtesalat med bagte auberginer og tandoori-mayo
(æg, laktose)
Vadouvan cashewnødder
(nødder)
Dagens salater
Sprød peanut- og kålsalat
(nødder)
Broccoli, fennikel, dild, agurker, feta, nigella, græskarkerner, sesam og lime
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Den ene lune ret
Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Kartoffelmos
(laktose)
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Gremolata
Den anden lune ret
Stegte squash med timian, hvidløg og soltørrede tomater
Marinerede champignoner
Desuden - det kolde
Stracciatella, confit tomater, friske blommer og basilikum
(laktose)
Grillet porre- og artiskoksalat med grønne oliven, kapers og olivenolie
Cannellini bønnecreme
Dagens salater
Gule beder, frisée, valnødder, appelsin, balsamico og estragon
(nødder)
Toscansk panzanella med tomat, rødløg, hård ost, basilikum og sherryeddike
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
VEGETARISK FROKOSTORDNING
VEGETARISK FROKOSTORDNING I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet 'Den grønne’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Den grønne’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
EN GRØN FROKOSTLØSNING FRA ET GRØNT KØKKEN
Meyers grønne frokostbuffet er en vegetarisk frokostordning, der hylder planteriget. Vores vegetariske frokost sætter sæsonens friske grøntsager i centrum og sender alle medarbejdere mætte fra frokostbordet.
Den grønne frokostordning er altid tilberedt af sæsonens bedste råvarer. Her vil I opleve både det indiske, mexicanske og libanesiske køkken. Her opstår der inspirerende idéer til tilberedning af grønne retter, som vores kokke eksperimenterer med, så de kan give en udsøgt madoplevelse, som inspirerer til at tage flere vegetariske retter med hjem i køkkenet.
Derfor vil de vegetariske retter i vores grønne frokostordning typisk være propfyldt med forskellige farver, aromaer, konsistens og smage, der leder tankerne og smagsløgene hen på eksotiske steder.
EN FROKOST I DET GRØNNE
Vores vegetariske frokost består af flere forskellige retter, spreads, dressinger, brød og toppings der alle supplerer hinanden og sørger for, at medarbejderne kan vende mætte og tilfredse tilbage til deres arbejdsopgaver. Retterne varierer fra dag til dag, hvor der oftest er et bestemt smagsmæssigt tema, for eksempel inspiration fra et bestemt verdenskøkken.
Man kan vælge at få den grønne frokost leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’, som er vores frokostkoncept med kød.
Den grønne frokostordning bidrager til ønsket om en sund, vegetarisk og økologisk frokost, hvor de gode råvarer og variationen er i centrum.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.