FROKOSTORDNING I AARHUS
Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere en velsmagende frokost til jer, der har sæsonens råvarer i fokus og er fyldt med velkendte livretter og saftige surdejsbrød. Vi leverer frokostordningen lige til døren i Aarhus og omegn - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, sandwich, søde sager med mere.
Få et tilbudFROKOSTORDNING I AARHUS
Vores idé om et levende hverdagskøkken
Aarhus og omegn
Fra 61,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
Vi leverer i Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.
Ugens menu 18 + 19
-
mandag 29 apr, 2024
-
tirsdag 30 apr, 2024
-
onsdag 01 maj, 2024
-
torsdag 02 maj, 2024
-
fredag 03 maj, 2024
-
mandag 06 maj, 2024
-
tirsdag 07 maj, 2024
-
onsdag 08 maj, 2024
-
torsdag 09 maj, 2024
-
fredag 10 maj, 2024
Dagens Varme ret
Braiseret kylling med hvidløg, løg, rosen peber og oregano
Vegetarisk: Stegte portobello svampe med hvide bønner, feta, oregano og hvidløg
(laktose)
Tilbehør: Stegte kartofler med rosmarin og olivenolie
Tzatziki, mild hvidløg, mynte og agurker
(laktose)
Dagens delikatesser
Fennikelsalami med tomattapenade, rucola og sennepsurt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tunsalat med majs, ærter og blegselleri
(æg, laktose)
Dagens salater
Perlespelt, revet blomkål, mandler, citron og persille
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Græsk salat med tomater, oliven, agurker og grøn peber
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs foccacia med flagesalt og rosmarin
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Bubble and squeak - Britisk inspireret æggekage af bacon, rosenkål, kartofler og porre
(æg, laktose)
Vegetarisk: Bubble and squeak - Britisk inspireret æggekage af hjemmerøget cheddar, rosenkål, kartofler og porre
(æg, laktose)
Bagt rabarberchutney med rødløg og æbleeddike
Dagens delikatesser
Stegt okseinderlår med salat af rødbeder og peberrod
(æg, laktose)
Grov ærtepuré med bagte syltede svampe, græskarkerner og ærteskud
Dagens salater
Knoldselleri, quinoa, rødløg, dild og sennep
Romaine, rødbede, kinakål, tranebær og rødbede- og solbær vinaigrette
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs grahamsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Coq au riesling med fans kylling, løg og svampe - 1 stk. pr kuvert
Vegetarisk: Selleri a la "Coq au riesling" med løg, flækærter og svampe
Tilbehør: Rispilaf af økologiske ris
Zittauerløg syltet med laurbærblade og sort peber
Dagens delikatesser
Terrin af syltet gris med grov sennep og frisk estragon
Kogte økologiske æg, grøn dildmayonnaise, tomatsalat og ristet boghvede
(æg)
Dagens salater
Linser, grønkål, græskar, persille, bagt hvidløg og citron
Rødkål, solbær, bolsjebeder og bulls blood
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fransk surdejs landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Æble, granatæble, ingefær og citron
Dagens Varme ret
Tern af nakke fra gris med sweet soya, svampe løg og gulerødder
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Sweet soya stegte svampe, løg, gulerødder, tofu, porre og kål til steam bun
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Steam bun med gurkemeje og sort sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Sød chili-ingefær sauce med hvidløg (1). Agurker syltet med chili i risvinseddike
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens delikatesser
Kylling stegt med karry serveres med peanutsauce og tomater vendt med friske urter
(æg, jordnødder, nødder)
Rejer vendt med dild, blomkål, citron, cornichoner og mayonnaise
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Ægnudler, bønnespirer, glaskål, gulerødder og agurker vendt i sesamdressing toppet med koriander og peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), jordnødder, nødder)
Rød spidskål, shiso, thai basilikum, tomater og spinat
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk steam bun med gurkemeje og sort sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Kokos panacotta med mangosauce toppet med ristede kokosflager
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Dagens Varme ret
Osso bucco - braiseret oksebryst i kraftig tomatsauce
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Stegt matr i kraftig tomatsauce med løg og rodfrugter
Tilbehør: Kartoffel-rodfrugt mos
Gremolata
Dagens delikatesser
Lufttørret skinke med melon, rucola og basilikum
Antipasti med grillet grønt, trøffelcreme, sylt og sprøde brødcroutoner
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Grillede auberginer med saltmandler, kikærter, citronskal og vinaigrette
Fennikel og æblesalat med rucola og urter med purløgsdressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs filonebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Klassisk kylling i karry med sommergrønt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Svampe og flækærter i klassisk karry med sommergrønt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Dampede økologiske ris
Æblechutney med rosiner
Dagens delikatesser
Stegt nakke af gris, bagte rabarber, estragoncreme og flæskesvær
(æg)
Hytteostsalat med tomater i variation og urter
(laktose)
Dagens salater
Broccoli, danske ærter, tranebær, spinat og solsikkekerner
Råkost af knoldselleri, blegselleri, pærer, løvstikke og yoghurt
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk fuldkornsbrød på surdej med kerner og frø
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Stegt nakkekotelet af dansk gris marineret i salvie, hvidløg og citron
Vegetarisk: Bagte fyldte tomater med svampe og linser
Tilbehør: Pasta med spinat- og urteolie samt stegte grøntsager
(hvede (glutenholdigt korn))
Grana padano, persille og citronskal
(laktose)
Dagens delikatesser
Kyllingeterrin, selleri, persille, purløg, citron, ribs og sød sennep
Tun vendt med løg, friske urter og tomater
(æg)
Dagens salater
Kartoffel-bønne salat med soltørrede tomater, artiskok, bagte græskarkerner og løg vendt med basilikum- og citronolie
(laktose)
Violet spidskål, fennikel og gulerødder vendt med bagt hvidløgsdressing og friske urter
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs ciabatta med rugmel
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens Varme ret
Forloren hare af kalv og gris med rasp, bacon og skysauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Farsbrød med røgede pastinakker og paprikasauce
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Tilbehør: Økologiske kartofler vendt med persilleolie og havsalt
Lyn syltede agurker
Dagens delikatesser
Rosastegt okse, svampecreme, cornichoner, rucola og mizuna
(æg)
Fuglekvidder med mayo, rødløg, drueagurker og purløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Blomkålssalat, dampet og rå med perlespelt og grov sennepsdressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprød hjertesalat, radicchio, frisée, radisecrudité og estragon
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejs gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Æble, ingefær, citron og gurkemeje
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Dagens Varme ret
Moussaka af oksekød, aubergine og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Moussaka af aubergine, linser og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tzatziki
(laktose)
Dagens delikatesser
Stegt kalkun med tomattapenade
Spinathummus på hvide bønner med bagt feta og oliven
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Blomkål, bulgur, babyspinat, mynte, dild, citronskal og mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Græsk salat med tomater, agurker, løg, oliven, persille og feta
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græsk bradepandebrød surdejsbrød med rosmarin
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
-
Vi leverer frokost i Aarhus og omegn - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle
Frokostordning i Aarhus
FROKOST I AARHUS OG OMEGN
Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle - vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken i Aarhus og Tranbjerg, hvorfra de bliver leveret til firmaerne.
Hvis du er på udkig efter en nem og lækker frokostordning i Aarhus-området, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Vi tilbyder en skræddersyet firmafrokost, der passer til dine behov og præferencer. Vores frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi går op i at tilbyde en varieret menu, så der er noget for enhver smag.
Vores firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost alt efter, om I er på udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder vores frokostkøkken for "Almanak". Almanak er en frokostordning, der byder på sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og sikre den variation som mange kunder efterspørger i en frokostordning.
Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise. Vi tilbyder også en nem online bestillingsportal, hvor du kan tilpasse din frokostordning og bestille frokost til virksomheden på et tidspunkt, der passer dig.
Hvis du er på udkig efter en nem, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle - herunder vores vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I AARHUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Tranbjerg, Aarhus.
På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter.
Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.