Vælg mellem vores fire forskellige menuer
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Med vores frokostordning får I en skræddersyet frokostløsning, som tilgodeser de forskellige ønsker og madvaner, I hver især har på kontoret. Vi leverer lige til døren i hele Storkøbenhavn og omegn. Og vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, tapas til møder, frugtordning m.v. Vi leverer dagligt firmafrokost til hele København og omegn.
Få et tilbudFå større variation i frokosten og kombinér Almanak eller Det Velkendte med Den Grønne frokostordning.
Bestil frokost til dig og dine kollegaer, ret antal spisende fra dag til dag og tilkøb mødeforplejning direkte på vores frokostportal.
Vi leverer jeres frokost lige til døren i hele Storkøbenhavn.
Uanset hvilken menu I vælger, arbejder vi altid med sæsonerne som pejlemærke, økologi og dyrevelfærd.
Leveret frokost fra 10 kuverter
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
Altid 14 dages prøvetid og første dag gratis
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Stegt nakkefilet af gris med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: Bagte løg og kartofler
Topping: Persille
Syltede gulerødder med dildfrø
Stegte sild med creme fraiche rørt med sort peber, løg, dild og kapers
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Hønsesalat
(æg, laktose)
Bønnesalat med tomatvinaigrette, cornichoner, løg, persille og løvstikke
Råkost af gulerødder, æbler, appelsinsaft, rosiner og solsikkekerner
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte løg og kartofler
Syltede gulerødder og dildfrø
Topping: Persille
Hvide bønner, fennikel og palmekål braiseret i grøntsagsfond
Surdejscrutoner
(hvede (glutenholdigt korn))
Grov ærte- og hestebønnemos med mynte toppet med radisesalat
Friskost og syltede jordbær i hyldeblomsteddike og sort peber
(laktose)
Bagte selleri, perlebyg, bagte løg, sennep og masser af urter
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbederåkost med kirsebær
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Chili con carne af oksekød med kidney bønner, gulerødder og løg. Hertil creme fraiche
(laktose)
Chili sin carne af Meyers kidney og hvide bønner med selleri, gulerødder og løg. Hertil creme fraiche
(laktose)
(vegetar)
Langkornet ris
Skinkesalat med rødløg, sennep og purløg
(æg, laktose)
Kalkunchorizo med oliven tappande og olivenmix
(laktose)
Bagte beder og rabarber med bladebeder, rødløg og granatæbler. Toppet med tørret friskost.
(laktose)
Rød quinoa med majs, peberfrugter, agurker, cherrytomater, oregano og syltet jalapenos
Sprød salat med sorte oliven & røget mandler. Hertil olie/eddike
(nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med valnødder & tranebær
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Stegte nakkefileter af gris med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Syltede gulerødder med dildfrø
Vegetarisk: Bagte blomkål med grov sennepssauce
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Persille
Tilbehør: bagte løg og kartofler
Hvide bønner, fennikel og palmekål braiseret i grøntsagsfond
Surdejscrutoner
(hvede (glutenholdigt korn))
Grov ærte- og hestebønnemos med radisesalat
Friskost og syltede jordbær i hyldeblomsteddike og sort peber
(laktose)
Bagte selleri, perlebyg, bagte løg, sennep og masser af urter
(hvede (glutenholdigt korn))
Rødbederåkost med kirsebær
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Khao soi karry med kyllingelår, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt - 2 stk. pr. person
(fisk)
Vegetarisk: Khao soi karry med tofu, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Koriander
Syltet bok choy med gurkemeje
Stegt nakke af gris, syltet ananas, shiso, forårsløg, sesam- og limecreme
(æg)
Æggesalat med mirin, purløg og vandkastanjer
(æg)
Edamame bønner, syltede gulerødder, kinaradiser, agurker, bok choy med koriander og urter
Kålsalat med mynte, mango, forårsløg og ristet sesam
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Khao soi karry med tofu, kartofler, squash, bønner, bambudsskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Syltet bok choy med gurkemeje
Topping: Koriander
Grillede auberginer med fermenteret bønnepasta, honning og smør
(laktose)
Lime både
Crudité med chiliolie salsa - indeholder peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Thai æggesalat med cherrytomater, frisk chili, blegselleri, ramsløg og pomelo
(æg)
Marineret tofu, gulerødder, kål, bønnespirer og sesam
Blomkålslaab med citrongræs, limeblade, chili, cashewnødder og knasende ris
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kylling stir-fry med nudler, hvidkål, bønnespirer, gulerødder, peberfrugter, rødløg og røde chilier. Hertil springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Røget tofu stir-fry med nudler, hvidkål, bønnespirer, gulerødder, peberfrugter, rødløg og røde chilier. Hertil springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
(vegetar)
Oksecuvette med sauce tatar og bagte løg
(æg, laktose)
Ålerøget skinke med røræg, cherrytomater og purløg
(æg, laktose)
Stegt pak choi, med kinaradiser, radiser, sukkerærter og sukkerærter spirer
(hvede (glutenholdigt korn))
Mung bønner og edamame bønner med gulerødder, judasøre svampe, bønnespirer og purløg. Toppet med syltet bøgehatte svampe
Rød spidskål, revet broccoli, forårsløg og grøn æbler. Toppet med peanuts
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartoffel-timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Khao sai karry med kyllingelår, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt - 2 stk. pr. person
(krebsdyr, fisk, bløddyr)
Syltet bok choy med gurkemeje
Vegetarisk: Khao sai karry med tofu, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Koriander
Tilbehør: Nudler
(hvede (glutenholdigt korn))
Grillede auberginer med fermenteret bønnepasta, honning og smør
(laktose)
Lime både
Crudité med chiliolie salsa - indeholder peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Thai æggesalat med cherrytomater, frisk chili, blegselleri, ramsløg og pomelo
(æg)
Marineret tofu, gulerødder, kål, bønnespirer og sesam
Blomkålslaab med citrongræs, limeblade, chili, cashewnødder og knasende ris
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk kartofel- og timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hakkebøffer og løgsauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Agurkesalat med peberrod
Leverpostej af gris med stegte svampe, bacon og cornichoner
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Bagte gule beder, æblegastrik, pisket creme fraiche med peberrod, portulak og brøndkarse
(laktose)
Flækærter, bladselleri, gulerødder, løg, løvstikke og nordisk dressing
Røde salater med koriander, glaskål, dild og broccoli
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Agurk, æble og ingefær
Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Kogte økologiske kartofler
Agurkesalat med peberrod
Topping: Blød timian
Dampet blomkål, grønne bønner og gulerødder med rapskimolie og citronskal
Syltet rødbede aioli
(æg)
Bagte gulerødder med ramsløgsvinaigrette og sprødt rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Svampesalat
(æg, laktose)
Cremet pastasalat med ærter, citronskal, spinat, urter og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Fennikel, mizuna, radicchio, bladselleri, spinat, grillede løg, kørvel og dild
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Blåbær, spinat og lime
Paella med gris, chorizo, rejer, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs . Hertil citronbåde
(krebsdyr)
Paella med grillede artiskokker, soltørrede tomater, løg, selleri, fennikel, gulerødder, peberfrugter og majs . Hertil citronbåde
(vegetar)
Roastbeef med peberrodscreme, cornichoner og revet peberrod
(æg)
Kyllingebryst med urtecreme og syltede rødløg
(æg, laktose)
Timian bagte peberfrugter med grønne oliven, rødløg, hjerte salat og rucola
Meyers beluga linser med peberfrugter, ærter, grønne asparges, cherrytomater forårsløg og persille
Spidskål med fennikel og appelsin. Toppet med kokos flager
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hakkebøffer og løgsauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Agurkesalat med peberrod
Vegetarisk: Rødbedebøffer og bagte rødbeder med rødløgssauce - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Topping: Blød timian
Tilbehør: Kogte økologiske kartofler
Dampet blomkål, grønne bønner og gulerødder med rapskimolie og citronskal
Syltet rødbede aioli
(æg)
Bagte gulerødder med ramsløgsvinaigrette og sprødt rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Svampesalat
(æg, laktose)
Cremet pastasalat med ærter, citronskal, spinat, urter og rugbrødscrumble
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Fennikel, mizuna, radicchio, bladselleri, spinat, grillede løg, kørvel og dild
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk havrebrød med grød
(hvede (glutenholdigt korn))
Blåbær, spinat og lime
Boller af kylling i selleri
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smør-cchonk
(laktose)
Tilbehør: Økologiske løse ris
Topping: Persille
Æblechutney med rosiner
Rosastegt okse med dijonaise, syltede gule beder og urtesalt
(æg)
Grov ærtepuré med bagte tomater, græskarkerner og ærteskud
Kartoffelsalat med radiser, ærter og purløg
(æg, laktose)
Romaine, rødbede, kål, tranebær og solbærvinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smørchhonk
(laktose)
Økologiske løse ris
Æblechutney med rosiner
Topping: Persille
Jeera aloo - kartofler med spidskommen
Kokos raita
(laktose)
Sprød papadam serveret med granatæble "salsa"
Kikærtesalat med bagte auberginer og tandoori-mayo
(æg, laktose)
Vadouvan cashewnødder
(nødder)
Sprød peanut- og kålsalat
(nødder)
Broccoli, fennikel, dild, agurker, feta, nigella, græskarkerner, sesam og lime
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Krydret stegt nakkekam af svin. Hertil grov sennepscreme med purløg
(æg, laktose)
Kåldolmer (1 stk. pr. person) med fars af PlantMate og hestebønner. Hertil grov sennepscreme med purløg
(æg, laktose)
Paprika stegte kartofler
Oksespegepølse med remoulade og agurkesalat
(æg)
Æggekage med tomater og agurker. Hertil sprødstegt bacon
(æg, laktose)
Bagt knoldselleri med bladselleri, grønne æbler, røde druer og savoykål vendt i waldorf dressing. Toppet med ristet valnødder
(æg, laktose, nødder)
Speltkerner med porrer, soltørrede tomater, babyspinat, feldsalat og løvstikke
(hvede (glutenholdigt korn))
Grønt salat med radiser og ristet solsikkekerner. Hertil ramsløgs vinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energibar med tørrede frugter, kokos, kakao, peanuts og nødder
(nødder)
Boller af kylling i selleri
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Æblechutney med rosiner
Vegetarisk: Flækærtedahl med gule beder og grønkål med brunet smørchhonk
(laktose)
Topping: Persille
Tilbehør: Økologiske løse ris
Jeera aloo - kartofler med spidskommen
Kokos raita
(laktose)
Vadouvan cashewnødder
(nødder)
Sprøde papadam serveret med granatæble "salsa"
Kikærter med bagte auberginer og tandoori-mayo
(æg, laktose)
Vadouvan cashewnødder
(nødder)
Sprød peanut- og kålsalat
(nødder)
Broccoli, fennikel, dild, agurker, feta, nigella, græskarkerner, sesam og lime
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Energikage - indeholder jordnødder, mandler, pekannødder og valnødder
(nødder)
Osso buco - fra "Spis min gris" - Braiseret okse skank i kraftig tomatsauce
Vegetarisk: Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Tilbehør: Kartoffelmos
(laktose)
Topping: Gremolata
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Lufttørret skinke med melon, rucola og basilikum
Antipasti med crudité, oliven og trøffelcreme
(æg)
Grillet squash og peberfrugter med pinjekerner, kikærter, citronskal og balsamico vinaigrette
(nødder)
Fennikel og æblesalat med rucola og urtevinaigrette
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Kartoffelmos
(laktose)
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Topping: Gremolata
Stegte squash med timian, hvidløg og soltørrede tomater
Marinerede champignoner
Stracciatella, confit tomater, friske blommer og basilikum
(laktose)
Grillet porre- og artiskoksalat med grønne oliven, kapers og olivenolie
Cannellini bønnecreme
Gule beder, frisée, valnødder, appelsin, balsamico og estragon
(nødder)
Toscansk panzanella med tomat, rødløg, hård ost, basilikum og sherryeddike
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Høns i asparges. Hertil persille
(laktose)
Grønne asparges, jordskokker, rødløg & baby spinat i cremet sauce. Hertil persille
(vegetar)
Tarteletter (2 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Kartofler med tomatmayonnaise og bagte tomater
(æg)
Rullepølse af svin med italiensk salat og rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagt spidskål med blomkål, radiser, pærer og kørvel. Toppet med tranebær.
Perle couscous vendt i grøn pesto med squash, peberfrugter, savoykål og grønkål
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Gulerodsråkost med rosiner, persille, appelsin juice. Toppet med krydderurter
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk Ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Osso bucco fra "Spis min gris" - braiseret okseskank i kraftig tomatsauce
Sprød brødkrumme med parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Aubergine parmigiana med frisk basilikum og mozzarella
(laktose)
Topping: Gremolata
Tilbehør: Kartoffelmos
(laktose)
Stegte squash med timian, hvidløg og soltørrede tomater
Marinerede champignoner
Cannellini bønne creme
Stracciatella, confit tomater, friske blommer og basilikum
(laktose)
Grillet porre- og artiskoksalat med grønne oliven, kapers og oliven
Cannellini bønne creme
Gule beder, frisée, valnødder, appelsin, balsamico og estragon
(nødder)
Toscansk panzanella med tomat, rødløg, hård ost, basilikum og sherryeddike
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hele stegte kyllingelår marineret i hyldeblomst og syltet kål
Vegetarisk: Bagte jordskokker med spidskål, hyldeblomst-æblepuré og ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Topping: Blød timian
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Røget pebermakrel, tomat, purløg og æggecreme
(æg, laktose)
Fuglekvidder af gris, rødløg, kørvel, cornichoner, sort peber og mayonnaise
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Lilla spidskål, haricots verts, butterbeans, tomat, persille og hindbæreddike
Spinat, iceberg, gulerødder, ærter, radiser og mormordressing
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagte jordskokker og spidskål med hyldeblomst- og æblepuré samt ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Ovnstegte økologiske kartofler
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Topping: Blød timian
Citron og dijonbagte gulerødder med honning
Solbærvinaigrette
Knuste hasselnødder
(nødder)
Bagte pastinakker med æble- og peberrods vinaigrette
Vegetarisk fuglekvidder med beder og tæmpeh
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Økologisk pasta, ærter, squash, brøndkarse og Forkælet fra Mammen
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Gulerødder, crudité, peberrod, mizuna, kørvel, mynte og havtornsdressing
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Pad thai kylling med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Pad thai tofu med peberfrugter, rødløg, gulerødder & peanuts. Hertil bønnespirer & springløg
(vegetar)
Risnudler, røræg & peanuts vendt i pad thai sauce
(æg)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Skaldyrssalat med æbler, kapers, selleri, sennep og dild
(krebsdyr, æg, laktose)
Appelsin glaceret blomkål med pak choy, kinakål og bønnespirer. Toppet med wasabinødder
Edamame bønner med havsalt. Toppet med citronbåde.
Rød spidskål, gulerødder og revet broccoli med mynte og lime saft. Toppet med sort sesam
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hele stegte kyllingelår marineret i hyldeblomst og syltet kål
Skyrcreme med urter
(æg, laktose)
Vegetarisk: Bagte jordskokker og spidskål med hyldeblomst- og æblepuré samt ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Topping: Blød timian
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler
Citron og dijonbagte gulerødder med honning
Solbærvinaigrette
Knuste hasselnødder
(nødder)
Bagte pastinakker med æble og peberrodsvinaigrette
Vegetarisk fuglekvidder med beder og tæmpeh
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Økologiske pasta, ærter, squash, brøndkarse og "Forkælet" fra Mammen
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Gulerødder, crudité, peberrod, mizuna, kørvel, mynte og havtornsdressing
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Okse döner kebab
(laktose)
Vegetarisk: Falafler af gule ærter og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Rødløg og sumak
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Chili syltet rødkål
Kyllingepølse med chilimayo, syltede rødløg, ristede mandler og urtesalat
(æg, nødder)
Hummus og grillede grøntsager
Couscous, bagte rødder, peberfrugter, syltede løg, squash og mynte
(hvede (glutenholdigt korn))
Romaine, purløg, tomater og agurker
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Falafler af gule og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Topping: Rødløg og sumak
Grillede rødløg, aubergine og squash
Olivensalat med granatæble
Chilisyltet rødkål
Ezme toppet med cherrytomater, agurker og hvid ost
(laktose)
Hummus på flækærter saltet squash og valnødder
(nødder)
Krydret bagte blomkål og kikærtesalat, bulgur, tahin og yoghurt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Rødkålssalat med persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Sprængt oksespidsbryst i peberrodssauce med knoldselleri og porrer. Hertil hakket persille
(laktose)
Smørebønner saute med palmekål knoldselleri, porrer citron. Hertil hakket persille
(vegetar)
Kogte kartofler
Peberskinke med sennepscreme og syltede rødløg
(æg, laktose)
Kyllingefrikadeller med romesco og bagte peberfrugter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Meyers balsamisk æbleeddike bagte rødbeder med radicchio, hjertesalat, bulls blood og rød mangold. Toppet med tranebær
Kikærter med savoykål, æbler, kapers og persille
Iceberg og romaine toppet med hvidløgscroutoner. Hertil cremet kærnemælksdressing med purløg og kørvel
(hvede (glutenholdigt korn), laktose, nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Okse döner kebab
Creme fraiche dressing med dild
(æg, laktose)
Vegetarisk: Falafler af gule og grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Rødløg og sumak
Topping: Arabisk fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Grillede rødløg, aubergine og squash
Olivensalat med granatæble
Syltede chilier
Ezme toppet med cherrytomater, agurker og hvid ost
(laktose)
Hummus på flækærter, saltet squash og valnødder
(nødder)
Krydret bagt blomkål og kikærtesalat, bulgur, tahin og yoghurt
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Rødkålssalat med persille
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk tyrkisk pide med nigella og sesam
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagt sejfilet med brunet smørsauce, dampet blegselleri og fennikel
(laktose)
Vegetarisk: Ovnbagt blomkål med brunet smør serveret med røget blomkål- og hvidbønnepuré
(laktose)
Tilbehør: Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Topping: Dild og frisée
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Skiver af stegt okse, trøffelcreme, cornichoner, rucola og mizuna
(æg)
Hønsefri salat af svampe, tæmpeh, plantebaseret creme, sylt, purløg og persille
Selleri bagt med sherryeddike, orzo, løvstikke og frisée
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Ovnbagt blomkål med brunet smørsauce serveret med røget blomkåls- og hvidbønnepuré
(laktose)
Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Dild og frisée
Bagte majroer og kartofler med timian
Zittauerløg syltet i rødvinseddike med sennepsfrø og sort peber
Løvstikke aioli
(æg)
Aspargesbroccoli med sauce gribiche
(æg)
Dip af hvide bønner og konfiterede hvidløg toppet med karamelliserede løg og salvie
Vegetar nicoise salat med kogte æg, babykartofler, cherrytomater, sorte oliven, haricots verts, feta og grønne blade
(æg)
Urtesalat med friske hindbær og koldpresset olivenolie
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Hvid lakselasagne med sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Hvid svampelasagne med shiitake svampe, squash, champignoner, sauterede løg og spinat
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
(vegetar)
Kartofler med urtemayonnaise og syltede rødløg
(æg, laktose)
Leverpostej af gris med syltede rødbeder og bacon
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Bagt kålrabi med grillede broccoli og edamame bønner. Toppet med ristede mandler
(nødder)
Perlebyg vendt i ramsløgsvinaigrette med spidskål, grønne asparges og gule beder
(hvede (glutenholdigt korn))
Revne gulerødder toppet med ekstra jomfru olivenolie, ristede solsikkekerner og krydderurter
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagt sejfilet med brunet smørsauce, dampet blegselleri og fennikel
(laktose)
Sprød ristet brødkrumme
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk: Ovnbagt blomkål med brunet smør serveret med røget blomkåls- og hvidbønnepuré
(laktose)
Topping: Dild og frisée
Topping: Linser og brunoise af grøntsager vendt med persille og hvidløgsolie
Bagte majroer og kartofler med timian
Zittauerløg syltet i rødvinseddike med sennepsfrø og sort peber
Løvstikke aioli
(æg)
Aspargesbroccoli med sauce gribiche
(æg)
Dip af hvide bønner og konfiterede hvidløg toppet med karamelliserede løg og salvie
Vegetar nicoise salat med kogte æg, babykartofler, cherrytomater, sorte oliven, haricots verts, feta og grønne blade
(æg)
Urtesalat med friske hindbær og koldpresset olivenolie
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Blodappelsin, gulerødder og ingefær
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Menuen er ikke tilgængelig.
Køkkenet er lukket.
Bolognese af økologisk dansk okse og hakket vildt
Vegetarisk: Bolognese med svampe og økologisk MATR
Tilbehør: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Oregano
Parmesan
(laktose)
Dyrlægens natmad - leverpostej, saltkød, sky, rødløg og brøndkarse
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Torskerilette med dild, kapers, glaskål og grovsennep
(æg)
Kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven, oregano og persille
Radicchio salat med grønkål, appelsinskal, solsikkekerner og parmesanflager
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
Vegetar bolognese med svampe og økologisk MATR
Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Parmesan
(laktose)
Topping: Oregano
Dampet romanesco og blomkål med hvidløg og grønne oliven
Ramsløg og pecorino pesto - indeholder mandler
(laktose, nødder)
Tørrede sorte oliven
Ricotta- og ærtecreme med radiser, asparges, mynte og olivenolie
(laktose)
Bruschetta med friske tomater og basilikum, hvidløg og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Kartoffelsalat med haricots verts, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven samt persille
Radicchiosalat med grønkål, appelsinskal, solsikkekerner og parmesanflager
(laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Lune frikadeller af gris og kalv. Hertil syltede agurker - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Quinoa og squash bøffer. Hertil syltede agurker - 1 stk. pr. person
(vegetar)
Cremet kartoffelsalat med rødløg, radiser, springløg og ramsløg
(æg, laktose)
Paprika kalkunbryst med paprikacreme og cherrytomater
(æg, laktose)
Kalverullepølse med pickles, revet peberrod og urtesalat
Bagte porrer og spidskål med frisée, dild, løvstikke og purløg, toppet med granatæblekerner. Hertil koldpresset rapsolievinaigrette
Meyers anicia linser vendt i grov sennepsvinaigrette med grønkål, æbler, rødløg, persille og rosiner. Toppet med salatost
(laktose)
Rødbeder, bladselleri, rød spidskål og estragon med solbærsaft og citron toppet med ristede græskarkerner
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
Bolognese af økologisk dansk okse og hakket vildt
Parmesan
(laktose)
Vegetarisk: Bolognese med svampe og økologisk MATR
Topping: Oregano
Topping: Økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Dampet romanesco og blomkål med hvidløg og grønne oliven
Ramsløg og pecorino pesto - indeholder mandler
(laktose, nødder)
Tørrede sorte oliven
Ricotta-og ærtecreme med radiser, asparges, mynte og olivenolie
(laktose)
Bruschetta med friske tomater, basilikum, hvidløg og olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Bagte rødbeder, balsamico, radicchio, blodappelsin og valnødder
(nødder)
Spidskål, grønkål, agurker, fennikel, æbler og dild med green goddess dressing
(æg, laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk surdejsbrød med honning
(hvede (glutenholdigt korn))
FROKOST I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i København og omegn - vi ønsker nemlig at tilbyde så mange som muligt et sundt og mættende måltid midt på dagen, der kan give god energi til at løse alle arbejdsopgaverne. Alle retterne tilberedes fra bunden i vores køkken på Hedegaardsvej i København, hvorfra de bliver leveret.
Hvis du er på udkig efter en nem og lækker frokostordning i Københavnsområdet, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Vi tilbyder en skræddersyet firmafrokost, der passer til dine behov og præferencer. Vores frokostordning omfatter et bredt udvalg af lækre retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi går op i at tilbyde en varieret menu, så der er noget for enhver smag.
Vores firmafrokost er en ideel løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en sund og velsmagende frokost. Vi giver muligheden for en god, varieret frokost i tre forskellige formater alt efter, om I er udkig efter en buffet, en vegetarisk frokost eller portionspakkede retter. Vi kalder dem for Det velkendte, Den grønne og Almanak. Fællesnævneren for alle frokostformater er sundhed, velsmag og ikke mindst økologi. Vi ønsker at give vores kunder en helstøbt oplevelse, og vi kan sikre den variation, som mange kunder efterspørger i en frokostordning.
Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at din virksomhed får leveret en nem og velsmagende frokost hver dag. Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise. Vi tilbyder også en nem online bestillingsportal, hvor du kan tilpasse din frokostordning og bestille frokost til virksomheden på et tidspunkt, der passer dig.
Hvis du er på udkig efter en nem, økologisk og ikke mindst velsmagende frokostløsning, så er Meyers frokostordning det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning i København og omegn - herunder vores vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
EN SOCIALT ANSVARLIG FROKOSTORDNING I KØBENHAVN
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
Hos Meyers sørger vi for at bygge en menu op, som inspirerer og rummer alt lige fra kartoffelsalat til syltede og røget specialiteter. Vi sørger for en menu med fokus på et sundt og mættende måltid med velsmag fra verdenskøkkenet – alt fra vores køkken i Hedegaardsvej, København.
På den måde kan frokostpausen blive et kulinarisk højdepunkt, hvor alle medarbejdere kan få nye smagsoplevelser hver dag med en frokostbuffet der byder på gode, gedigne livretter.
Kontakt os via telefon eller kontaktformularen ovenfor for at høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en frokostløsning til jer eller bestil selv via vores selvbetjening og online frokostunivers.
EN FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.