arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Steak night

Med god vin i glasset lærer I at stege den ultimative bøf af velhængt ribeye, at piske en perfekt cremet bearnaise og fritere kartofler, så de bliver sprøde hver gang.

Vi laver også en dessert, der kan matche hovedretten, f.eks. chokoladefondant med sveske- og armagnac is eller creme brulee med rabarberkompot og hindbærsorbet, og vi nyder det hele omkring jeres helt eget ”chef’s table”.

Varighed: 3 timer


Eksempel på 'Steak Night':

17.30-18.00
Vi byder velkommen med et glas Meyers bobler og kokken fortæller om den mad, I skal lave, og de vine, vi skal drikke.

18.00-19.30
I køkkenet: Med løbende demonstrationer fra kokken, tilbereder I sprøde fritter, som skal dobbeltfritteres, I lærer at piske en perfekt bearnaise (også, hvordan I redder dagen, hvis den skiller) og vi steger store, velhængte ribeyes efter alle kunstens regler. Vi laver en lækker dessert undervejs.

19.30-20.30
I nyder resultatet med gode vine til, og slutter af med kaffe.

Eksempel på menu:

  • Ribeye med fritter og bearnaise (kokken disker op med ekstra tilbehør, f.eks. sprød salat, grillede grøntsager, friskbagt brød mm)
  • Chokoladefondant med sveske-armagnac-is

Kontakt Meyers Madhus for et skræddersyet tilbud 

Tlf. 35 36 38 37

madhus@lmfood.dk

Kontakt Meyers Madhus
Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N