arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Kontakt

Projektchef og seniorrådgiver Marie Egede på email og tlf. (+45) 61 71 66 67.

Meyers Madhus yder gastronomisk inspiration og forretningsudvikling for professionelle. Vi har med succes arrangeret og afviklet workshops for store virksomheder i fødevarebranchen med et højt fagligt og teknisk gastronomisk indhold.

Food Design Workshops henvender sig i særlig grad til madprofessionelle, der beskæftiger sig med produkt- og konceptudvikling og kan også kombineres med besøg i udvalgte Meyers virksomheder og/eller oplæg og sparring med Claus Meyer om forretningsudvikling. Medarbejdere i marketing og forretningsudvikling kan derfor også med fordel involveres.

De konkrete workshops kan fokusere på udvikling og inspiration og tilrettelægges på en måde, så specifikke kulinariske udfordringer adresseres i et eksperimentelt rum. I en Food Design workshop trækker vi også på de dygtigste i vores netværk uden for Meyers.

Kontakt Meyers Madhus